ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΥΒΡΙΣ! Η Κυβέρνηση αποφασίζει «on line» ποιοι θα μείνουν εκτός ΜΕΘ και ποιοι θα πεθάνουν-Σήμερα οι Ιατροί στέλνουν αναφορά στον Εισαγγελέα.

0
370

Ο Πάνος Παπανικολάου, Νευροχειρουργός, Διευθυντής στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας-Πειραιά και Γενικός Γραμματέας Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) στο KONTRA LIVE επί του ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ.

-Όταν Νοέμβριο-Δεκέμβριο έγινε η πανωλεθρία στην Βόρεια Ελλάδα και είχε αποκαλυφθεί ότι το 80% των θυμάτων ήταν εκτός ΜΕΘ, είχε βγει ο κ. Κονταζαμάνης και ο κ. Βορίδης και είχαν πει ότι είναι φήμη των Ιατρών.

Όμως οι ιατροί δια-σωληνώνουν τους ασθενείς με αυστηρά ιατρικά κριτήρια, όποιος έχει ιατρική ένδειξη δια-σωληνώνεται. Αμέσως στέλνεται on line αίτημα στην επίσημη ηλεκτρονική πλατφόρμα για αίτημα ΜΕΘ. Το αν κάποιος μένει εκτός ΜΕΘ είναι επιλογή της Κυβέρνησης

-Από τους 3.600 που έκαναν αίτηση οι 400 είναι παθολόγοι, πνευμονολόγοι και αναισθησιολόγοι. Γιατί δεν προσέλαβαν τους 200;

-Χθες 22 Μαρτίου στην επίσημη λίστα 105 ασθενείς βαρέως πάσχοντες ήταν εκτός ΜΕΘ. Που θα νοσηλευθούν όλοι αυτοί;

-Αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τους ασθενείς εκτός ΜΕΘ και τις εντολές να κρύβουν τους ασθενείς που είναι εκτός ΜΕΘ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here