Αποκαλύπτεται το γιγαντιαίο σκάνδαλο με τις δημοσκοπήσεις της διαπλοκής στην Ελλάδα.

0
565

Επιστρατεύτηκαν από τη Ν.Δ. εταιρείες που είχαν στήσει τις µαϊµού δημοσκοπήσεις στο δημοψήφισμα και τις εκλογές.

Αποκαλύπτουμε το γιγαντιαίο σκάνδαλο……

ΤΟ ΠΑΛΙΟ πολιτικό σύστημα και η τρόικα είχαν επιστρατεύσει εκτός από τα κανάλια της διαπλοκής και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων. 

Οι περισσότερες απ’ αυτές είχαν άμεση εξάρτηση από το Δημόσιο αντλώντας μεγάλα ποσά από χαριστικές συμβάσεις με ΔΕΚΟ, οργανισμούς και τράπεζες ενώ παράλληλα είχαν αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με το σύστημα της διαπλοκής και τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης.

Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων ανέλαβαν το βρόμικο ρόλο να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη με κατασκευασμένα γκάλοπ.

Καταργώντας κάθε έννοια δεοντολογίας το μόνο που έκαναν είναι να υπογράφουν τις δημοσκοπήσεις με τα κατά παραγγελία ποσοστά. Βέβαια η αθλιότητα αυτή δεν μπόρεσε να σώσει τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος υπέστη συντριβή στις εκλογές παρά την απόπειρα των εταιρειών δημοσκοπήσεων να διαμορφώσουν τεχνητή δυναμική υπέρ της Νέας Δημοκρατίας με κατασκευασμένα γκάλοπ.

Η αθλιότητα συνεχίστηκε στο δημοψήφισμα με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων να δίνουν ποσοστά 70% υπέρ του «ναι». Όταν γελοιοποιήθηκαν μετά το αποτέλεσμα άρχισαν να προβάλουν διάφορες δικαιολογίες αλλά ο κόσμος κατάλαβε ότι έχει να κάνει με σεσημασμένους απατεώνες. Για ένα μεγάλο διάστημα οι εταιρείες αυτές βρίσκονταν σε απόγνωση αφού κανείς δεν τις εμπιστευόταν για τη διενέργεια δημοσκοπήσεων.

Μέχρι που βρέθηκε η Νέα Δημοκρατία για να τους αναθέσει εργολαβικά την εξαπάτηση του ελληνικού λαού. Οι δημοσκόποι της συμφοράς έφτασαν σε σημείο να δίνουν διαφορές οκτώ, δέκα και δώδεκα μονάδων ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο Μαξίμου απλά γελάνε με τα καμώματα των δημοσκόπων της συμφοράς οι οποίοι αν βρίσκονταν σε κάποιο ευνομούμενο κράτος ή θα έπρεπε να εξαφανιστούν από προσώπου γης ή να αλλάξουν επάγγελμα.

Στο ερώτημα αν είναι ηλίθιοι ή απατεώνες η απάντηση θα έπρεπε να δοθεί από τη Δικαιοσύνη αλλά και από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς που αφήνουν ακόμα τα «νούμερα» να παριστάνουν τους δημοσκόπους.

Η εφημερίδα «Κontranews» μάλιστα σκοπεύει να συντάξει τη μαύρη βίβλο των εταιρειών δημοσκοπήσεων. Για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια θα παρουσιάσουμε όλα τα γκάλοπ που έκαναν οι συγκεκριμένες εταιρείες τα έξι τελευταία χρόνια. Τα αποτελέσματα τεκμηριώνουν με απόλυτη ακρίβεια την απάτη που συντελέστηκε.

Γιατί όταν ένας δημοσκόπος πέφτει έξω δέκα και είκοσι μονάδες τότε πάει στο σπίτι του αφού προηγουμένως ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο που εξαπάτησε. Βέβαια στην Ελλάδα εξακολουθούν να υπογράφουν δημοσκοπήσεις με ποσοστά που έχουν δοθεί από πριν.

Γι’ αυτό το μόνο που απομένει είναι να τους απονείμει η πολιτεία το βραβείο της χρυσής μπανάνας για να ταΐζουν τις μαϊμούδες!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here