ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι έκαναν χθες το βράδυ στο Oozora της Κηφισιάς ο Σημίτης με τον Παπαντωνίου και πως γλίτωσαν από τον Παπαγγελόπουλο.

0
212

Ένα απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο Oozora, στο γνωστό γιαπωνέζικο εστιατόριο της Κηφισιάς.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και το πάλαι ποτέ δεξί του χέρι στις κυβερνήσεις του, ο υπουργός των εκσυγχρονιστικών κυβερνήσεων, Γιάννος Παπαντωνίου είχαν την ίδια ακριβώς έμπνευση, να περάσουν κάποιες ώρες χαλάρωσης στο γνωστό στέκι των Βορείων Προαστίων.

Θα υπέθετε κανείς ότι οι δύο άνδρες θα γευμάτιζαν μαζί για να συζητήσουν πως θα αντιμετωπίσουν από κοινού τις επιθέσεις που δέχονται με αφορμή τα τεράστια σκάνδαλα των κυβερνήσεων Σημίτη.

Ή θα υπέθετε πως αφού βρέθηκαν τυχαία στο γνωστό σουσάδικο θα επέλεγαν να περάσουν τη βραδιά μαζί. Εξάλλου ο πρώην πρωθυπουργός και ο υπουργός του, ο άνθρωπος που έβλεπε τις μίζες να περνούν από μπροστά του χωρίς να κάνει τίποτα κι εκείνος που διώκεται αντίστοιχα, βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. 

Ωστόσο, έκπληκτοι οι θαμώνες του Oozora είδαν τον Κώστα Σημίτη και τον Γιάννο Παπαντωνίου να μην αλλάζουν, όχι κουβέντα, αλλά ούτε ματιά. Ο Κώστας Σημίτης καθόταν στο ένα τραπέζι με τη σύζυγό του, Δάφνη και τον Θωμόπουλο της Εθνικής, ο δε Γιάννος Παπαντωνίου στο άλλο με την παρέα του.

Το γεγονός ότι δεν χαιρετήθηκαν καν δείχνει πως ο Κώστας Σημίτης, που αντιλαμβάνεται πως σύντομα θα λογοδοτήσει, αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι τους πιο στενούς του συνεργάτες. 

Μάλιστα δείχνει πως με τη στάση του αυτή αποδέχεται την ύπαρξη των σκανδάλων επί των ημερών του. Όμως ακόμη και αυτές οι συμπεριφορές δεν μπορούν να ξεπλύνουν εκείνους που εμπλέκονται στα σκάνδαλα των σκανδάλων των τελευταίων δεκαετιών. Εξάλλου το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.

Τραγική ειρωνεία; Το προηγούμενο βράδυ, στο Οozora γευμάτισε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης και Διαφάνειας, που χθες ήταν καταιγιστικός στη Βουλή για τα σκάνδαλα της περιόδου Σημίτη.

Φοβερό;

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here