Το Μεγάλο Ερώτημα: Από την Πανδημία στον Παγκόσμιο Πόλεμο ή στην Παγκόσμια Εξέγερση.

0
348

Μέσα σε όλα τα δεινά και στην πλήρη κατάρρευση της ελεύθερης οικονομίας, τίθεται πλέον ευθέως το θέμα της παγκόσμιας φούσκας στα οικονομικά στοιχεία.

Προεξάρχοντος του προέδρου Τραμπ, ο οποίος βάφτισε τον κορωνοϊό ως «Κινέζικο ιό», οι θεωρίες συνωμοσίας αναφορικά με την έλευση της πανδημίας ήταν πολλές. Με κυριότερη αυτή της Εργαστηριακής προέλευσης του ιού.

Μάλιστα, η θεωρία αυτή ενισχύθηκε από δημοσιεύματα πέντε χρόνια πριν ξεσπάσει η πανδημία, όπου γινόταν σαφέστατη αναφορά σε εργαστήρια τόσο στην Κίνα αλλά και σε δυτικές χώρες, τα οποία έκαναν επικίνδυνα πειράματα με κορωνοϊούς, ενώ υπήρχαν έντονες αντιδράσεις από την επιστημονική κοινότητα για την ασφάλεια αυτών των πειραμάτων.

Το γεγονός ότι η Κίνα από την οποία ξέσπασε η πανδημία, βγήκε εξαιρετικά ευνοημένη καθώς είναι η μόνη ισχυρή οικονομία που παρουσιάζει ανάπτυξη όταν οι αντίστοιχες οικονομίες της Δύσης έχουν καταρρεύσει, ενισχύει αυτές τις θεωρίες.

Όπως επίσης το γεγονός ότι με έναν μυστηριώδη τρόπο η Κίνα έχει καταφέρει να εκμηδενίσει τον ιό, την ώρα που άλλες χώρες παρά την ύπαρξη του εμβολίου, καλπάζουν σε ό,τι αφορά στα κρούσματα και στους θανάτους.

Το τερατούργημα πριν την πανδημία

Μέσα σε όλα τα δεινά και στην πλήρη κατάρρευση της ελεύθερης οικονομίας, τίθεται πλέον ευθέως το θέμα της παγκόσμιας φούσκας στα οικονομικά στοιχεία. Μίας φούσκας η οποία δεν δικαιολογείται με οποιαδήποτε λογική εξήγηση ακόμα και του πιο σκληρού καπιταλισμού.

Για παράδειγμα, το παγκόσμιο ΑΕΠ ανέρχεται στα 80 τρισεκατομμύρια $, ενώ το παγκόσμιο χρέος, στο ιλιγγιώδες επίπεδο των 280 τρισεκατομμυρίων $!!!

Ο ορισμός της παράνοιας. Δηλαδή όλος ο πληθυσμός του πλανήτη θα έπρεπε να δουλεύει επί τρεισήμισι χρόνια, χωρίς να τρώει, χωρίς να καταναλώνει, προκειμένου να αποπληρώσει το χρέος του! Αλήθεια, σε ποιους ακριβώς μπορεί να χρωστάει ολόκληρος ο πλανήτης; Που ακριβώς στον παγκόσμιο ισολογισμό καταγράφονται τα ιλιγγιώδη χρέη;

Μα η τελευταία εταιρεία με βιβλία τρίτης κατηγορίας, έχει σαφέστατη περιγραφή των χρεών και των υποχρεώσεων της. Πως είναι δυνατόν η πλανητική οικονομία να παρουσιάζει αυτή την παρανοϊκή εικόνα, όπου ουσιαστικά τα έσοδα του χρέους δεν καταγράφονται στο παγκόσμιο Α.Ε.Π. της;

Και όμως υπάρχει κάτι ακόμα πιο παρανοϊκό. Αυτό που συμβαίνει με τα ΠΑΡΑΓΩΓΑ, είναι κυριολεκτικά ανεξήγητο. Αφού το ύψος των παραγώγων παγκοσμίως φτάνουν τα 600 τρισεκατομμύρια δολάρια! Το υπερδιπλάσιο του παγκόσμιου χρέους δηλαδή και πολλαπλάσιο του παγκόσμιου Α.Ε.Π.!

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι έχει συντελεστεί ένα παγκόσμιο έγκλημα, στην δυτική οικονομία κυρίως, μικρογραφία του οποίου είδαμε με την κατάρρευση της Lehmann Brothers. Όπου η μόχλευση των στεγαστικών δανείων οδήγησε σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα που δεν είχαν ουδεμία σχέση με την τραπεζική πίστη όπως αυτή υφίσταται στον παραδοσιακό καπιταλισμό.

Το έγκλημα του Μπιλ Κλίντον, να εξομοιώσει τις παραδοσιακές τράπεζες με τα επενδυτικά μορφώματα, άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου. Και φυσικά η Γερμανική ασυδοσία που μέχρι πρότινος εκδηλωνόταν με τα όπλα, ξεδιπλώθηκε στο οικονομικό πεδίο. Με την Ντόιτσε Μπανκ να πρωτοστατεί στην παραγωγή, εκμετάλλευση, την παράνοια των παραγώγων.

Ένα παγκόσμιο έγκλημα το οποίο δεν μπορεί να εξηγηθεί ούτε με τους όρους του πιο σκληρού καπιταλισμού. Μένει λοιπόν να αποδειχτεί ποιος εκμεταλλεύτηκε την κερκόπορτα που άνοιξε ο Μπιλ Κλίντον ως πρόεδρος των ΗΠΑ, προκειμένου να μεταμορφώσει την παγκόσμια οικονομία σε μία κολοσσιαία φούσκα, όπου κάποια αόρατα χέρια κρατούν τις τύχες ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Πανδημία και Παγκόσμιος Πόλεμος…

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code