ΒΟΜΒΑ στη ΝΔ: Ποιοί ζητούν διαγραφή Ντόρας από το κόμμα;

0
178

Καζάνι που βράζει είναι τις τελευταίες ώρες η Νέα Δημοκρατία. Ο Κυριάκος για πρώτη φορά βρίσκεται αντιμέτωπος με το δίλημμα να κρατήσει την Ντόρα στο κόμμα ή να ενδώσει στις έντονες πιέσεις που δέχεται για την άμεση διαγραφή της.

Το αίτημα για τη διαγραφή της έγινε κατόπιν δυναμικής παρέμβασης οργισμένων ιδιοκτητών ταξί της Ρόδου, οι οποίοι απέκλεισαν τα γραφεία του κόμματος στο νησί αποδοκιμάζοντας δηλώσεις στελεχών του κόμματος καθώς και σχετική επίσημη ανακοίνωση υπέρ της εταιρείας Uber.

Ο σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου μάλιστα, με την υποστήριξη και πολλών σκληροπυρηνικών συνδικαλιστών του κόμματος, εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση ζητώντας την άμεση διαγραφή της Ντόρας!

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Έπειτα από δηλώσεις στον τύπο της Ντόρας Μπακογιάννη και του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας του κ. Κυρανάκη και το δελτίο τύπου της ΝΔ σχετικά με την παράνομη μελλοντική νομοθέτηση της εταιρείας Uber (μιας εταιρείας η οποία δεν φορολογείται σε καμιά χώρα όπου δραστηριοποιείται).

Έπειτα από έκτακτο Δ.Σ. του συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου στις 28/02/2017 ομόφωνα αποφασίσαμε. Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 και ώρα 15.00 θα συγκεντρωθούμε προς ένδειξη διαμαρτυρίας τα ΤΑΞΙ της Ρόδου ιδιοκτήτες-οδηγοί κάτω από τα γραφεία της ΝΔ που στεγάζονται στην οδό Αυστραλίας και ειρηνικά τα μέλη θα παραδώσουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας στη νομαρχιακή επιτροπή, στο βουλευτή της ΝΔ και τους πολιτευτές, ζητώντας επίσης να παραιτηθούν η νομαρχιακή της ΝΔ, ο βουλευτής οι πολιτευτές σε ένδειξη συμπαράστασης στον κλάδο των ΤΑΞΙ.

Επίσης ζητάμε να διαγραφούν από το κόμμα η κ. Μπακογιάννη και ο κ. Κυρανάκης και ζητάμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει θέση για το δελτίο τύπου της ΝΔ για το θέμα της Uber, σε αντίθετη περίπτωση θα μας βρουν απέναντί τους».

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here