Για πόσο ακόμη θα διασύρει διεθνώς την χώρα μας η Κυβέρνηση Μητσοτάκη;

0
444

«Για πόσο ακόμη θα διασύρει διεθνώς τη χώρα μας, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη;»…τονίζει σε δήλωσή του ο τομεάρχης προστασίας του πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστος Σπίρτζης.

Χθες με δύο έγκυρα και εκτενή δημοσιεύματα των:

-Τhe Guardian με τίτλο: «Είναι απίστευτο: οι Παππάς και Λαγός κυκλοφορούν ελεύθεροι» της δημοσιογράφου Έλενα Σμιθ (ολόκληρο το δημοσίευμα εδώ)

-Politico με τίτλο: «Αυξάνεται η αστυνομική βία εν μέσω lockdown στην Ελλάδα» της Νεκταρίας Σταμούλη (ολόκληρο το δημοσίευμα εδώ)

…η χώρα μας διασύρθηκε διεθνώς. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη όμως τηρεί σιγή ιχθύος.

Δεν αισθάνθηκε την ανάγκη ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ούτε το αρμόδιο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να απαντήσει στα δημοσιεύματα, των δυο διεθνών δημοσιογραφικών οργανισμών.

Κατάργηση των διαδηλώσεων, αύξηση της αστυνομικής βίας, κατάχρηση εξουσίας και την ίδια στιγμή διαφυγή των καταδικασμένων ναζιστών της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού, τρεις μήνες μετά την ιστορική απόφαση καταδίκης τους είναι το έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη που παρουσιάζεται στα δυο δημοσιεύματα, αναδεικνύοντας τα πραγματικά ζητήματα δημοκρατίας και τον αντιδημοκρατικό κατήφορο της χώρας.

Δεν νιώθουμε καμία έκπληξη που η κυβέρνηση «απαξιεί» να απαντήσει ή έστω να σχολιάσει τους Guardian και το Politico.

Ας κατανοήσει όμως η κυβέρνηση του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη ότι διασύρει τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here