Γιώργος Τράγκας: «Η κυβέρνηση συνεργάζεται στενά με στελέχη Σόρος που θέλουν να ΦΥΤΕΨΟΥΝ καινούργιο πληθυσμό στην Ελλάδα».

0
423

Για άλλη μία φορά ο Γιώργος Τράγκας προκαλεί αίσθηση με τις αποκαλύψεις που κάνει στην ραδιοφωνική εκπομπή του για το μεταναστευτικό αλλά και για τη σύγκρουση Γερμανίας-ΗΠΑ.

Η φρέσκια κυβέρνηση Μητσοτάκη βγάζει πολύ γρήγορα ρυτίδες και σακούλες κάτω από τα μάτια. Πριν προλάβει να μπει στην εφηβική ηλικία εμφανίζει τα συμπτώματα πρόωρου γήρατος.

Κάτι δεν πάει καλά με τον καινούργιο πρωθυπουργό. Αποπνέει μία εμφανή ανεπάρκεια αντιμετώπισης των προβλημάτων και πολύ νωρίς οι αποφάσεις των στελεχών του αντιμετωπίζουν τον δημοσιογραφικό και δημόσιο χλευασμό.

Η καθημερινή αποθέωση από την ανιψιά στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και οι δημοσκοπήσεις δεν κρύβουν την εικόνα ενός πρωθυπουργού που πνίγεται στα κύματα του μεταναστευτικού και στην πλήρη απομόνωση από τις υπερδυνάμεις.

Οι επιλογές του περιορίζονται πλέον και αυτό είναι πολύ κακό, στις οδηγίες του Βερολίνου και σε πρόσωπα φθαρμένα, διαπλεκόμενα ή ανήκοντα σε εκείνους που έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το σημείο και την οδηγούν σε πλήρη ακρωτηριασμό.

Ο κος Μητσοτάκης κουβεντιάζει το μεταναστευτικό πίνοντας espresso και καπουτσίνο στη Ρώμη. Εδώ μπουκάρουν χιλιάδες από τα ανοικτά σύνορα του Έβρου και αποβιβάζονται εκατοντάδες σε όλα τα νησιά.

Οι καταγραφές, όπως λένε οι αστυνομικοί, αποκρύπτουν επίτηδες τον πραγματικό αριθμό των μουσουλμάνων που εισέρχονται στην Ελλάδα, ενώ η Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης δέχεται καθημερινά τηλεφωνήματα από πολίτες της περιφέρειας που καταγγέλλουν διέλευση εκατοντάδων μεταναστών.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here