Δήμος Κηφισιάς: Τηλεφωνικό ραντεβού για την αποκομιδή κηπαίων και ογκωδών απορριμμάτων.

0
455

Ανακοίνωση για την αποκομιδή κηπαίων και ογκωδών απορριμμάτων εξέδωσε ο Δήμος Κηφισιάς και ζητεί από τους δημότες-κατοίκους να ειδοποιούν τηλεφωνικώς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου πριν αποθέσουν τα ανωτέρω απορρίμματα σε κοινόχρηστους χώρους.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

Η μάχη με τα ΚΗΠΑΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ είναι δύσκολη καθώς οι ΑΝΑΓΚΕΣ του Δήμου συνεχώς αλλάζουν και ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ. Η μάχη με τα ΟΓΚΩΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ είναι ασταμάτητη.

Καθημερινά συσσωρεύονται  παλαιά έπιπλα και στρώματα στους δρόμους που αποτελούν ΕΣΤΙΕΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ. Αυτή η αχαλίνωτη και ασυνείδητη συμπεριφορά ορισμένων προκαλεί την κοινωνία.

Δίνουμε καθημερινά τον αγώνα και ζητούμε από τους πολίτες να είναι σύμμαχοι μας σε αυτή την προσπάθεια.  

Επιλέγουμε το ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ για την αποκομιδή κηπαίων και ογκωδών απορριμμάτων. Είναι δείγμα πολιτισμού να μην αφήνουμε κηπαία απορρίμματα αναμεμειγμένα με ογκώδη απορρίμματα στο δημόσιο χώρο.

Ένα τηλέφωνο στην Υπηρεσία «Κηπαίων και Ογκωδών» στο τηλέφωνο 210 6228335, ώρες 7.30 έως 15.30 για τις καθημερινές και 7.00-14.00 το Σάββατο, αρκεί ώστε να διευκρινιστεί πότε μπορούμε να απορρίψουμε κηπαία ή ογκώδη απορρίμματα σε δημόσιο χώρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here