Διεφθαρμένοι Δυτικοί ευθύνονται για την ατιμωρησία και την ασυδοσία της Τουρκίας.

0
273

Μόνον ένας εκβιαζόμενος ή βαθύτατα διεφθαρμένος δυτικός μπορεί να πάρει το μέρος της Τουρκίας, σε οποιοδήποτε θέμα. Ουδείς πολίτης η πολιτικός του λεγόμενου πολιτισμένου κόσμου με βασική ηθική και βασική γνώση της ιστορίας, δεν έχει υποστηρίξει την Τουρκία οποιοδήποτε ζήτημα.

Πίσω από οποιαδήποτε δήλωση η πράξη στήριξης οποιουδήποτε δυτικού υπέρ της Τουρκίας, κρύβεται μία πράξη προσωπικής διαφθοράς.

Διεφθαρμένοι Δυτικοί ευθύνονται για την ατιμωρησία και την ασυδοσία της Τουρκίας

Οι Τούρκοι από την συμπεριφορά του Ερντογάν δείχνουν επιμονή στην αρνησικυρία (VETO) ένταξης στο ΝΑΤΟ των δύο Σκανδιναβικών εθνών. Θυμηδία προκαλεί η στάση τους αφού αν επρόκειτο για κάνα Νόμπελ τρεχάλα πάνε και, λαχανιασμένοι φθάνουν!

Στόλτενμπεργκ: ''Ελλάδα & Τουρκία ακύρωσαν ασκήσεις-Βρείτε τα!'' | Pentapostagma

Πού καιρός για σκέψη ύπαρξης «τρομοκρατών» εκεί. Τώρα φαίνεται πως είναι αλλιώς! Πού άραγε να πατάνε; Πρώτος πρώτος ο του ΝΑΤΟ Γ.Γ. Δανός Στόλτενμπεργκ που έχει δώσει δείγματα «αντικειμενικότητας» πάντα στο πλευρό της Τουρκίας.

Άλλωστε το ανθελληνικό των Δανών είναι γνωστό. Όπως και των Νορβηγών. Τώρα όμως πρόκειται για ομογάλακτους γείτονες.

Τι θα πράξουν;

Μια άλλη «δεδομένη» των Τούρκων, είναι η Αγγλία. Είναι άλλωστε γνωστή και η δική τους Τουρκοφιλία από τότε που, ως Εγγυήτρια Δύναμη της ανεξαρτησίας της Κύπρου, μπορούσαν να εμποδίσουν την εισβολή των Τούρκων στο νησί, δεν το έπραξαν. Τί σόι εγγυήτρια ήταν;

Σήμερα που οι Τούρκοι το θέλουν όλο μαζί με τα όλα; Με το αζημίωτο; Ίσως αφού στα «φιλέτα» των κατεχομένων τα σπίτια των Άγγλων αφθονούν. Των Άγγλων πολιτικών περιλαμβανομένων!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here