ΕΚΤΑΚΤΟ: Προτού προλάβει να ανεξαρτητοποιηθεί…διαγράφεται ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Θοδωρής Ζαγοράκης.

0
421

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Θοδωρής Ζαγοράκης ανεξαρτητοποιείται…

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ και ιστορικός αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος αποφάσισε μετά το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να αποχωρήσει από το κυβερνών κόμμα.            

Υ.Γ. Πλήγμα κατά της Θεσσαλονίκης η εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού λέει ο Ζέρβας.

Για πλήγμα κατά της Θεσσαλονίκης, κάνει λόγο μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης  Κωνσταντίνος Ζέρβας, σε δήλωσή του σχετικά με την εισήγηση της επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

Υ.Γ.1. Οξεία ανακοίνωση ΠΑΟΚ μετά την εισήγηση της ΕΕΑ για αποβολή του από το πρωτάθλημα.

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε μετά την λήξη του αγώνα στην Τούμπα, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των – υποτίθεται – λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε…

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

Υ.Γ.2. ΈΚΤΑΚΤΟ: Διαγράφεται από την ΚΟ της ΝΔ ο Ζαγοράκης.

Τον παραίτησαν πριν προλάβει να παραιτηθεί. Όπως είχε προαγγελθεί, ο Ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης είχε αποφασίσει να ανεξαρτητοποιηθεί, πριν προλάβει όμως να ανακοινώσει την απόφαση του, τον…παραίτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται.

Την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here