ΕΚΤΑΚΤΟ-Επίδοξος βιαστής κυκλοφορεί ελεύθερος στο Κολωνάκι. Έχει ήδη επιτεθεί σε 4 γυναίκες.

0
406

Τον φόβο και τον τρόμο έσπειρε σε νεαρές γυναίκες στην καρδιά της Αθήνας, στο πολυσύχναστο Κολωνάκι, επικίνδυνος επίδοξος βιαστής που επιτέθηκε με άγριες διαθέσεις δύο φορές μέσα σε λίγα λεπτά σε τέσσερις ανυποψίαστες κοπέλες.

Οι δύο πρώτες βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου. Ο δράκος που είχε στήσει καρτέρι όρμησε από πίσω τους, άπλωσε τα χέρια του στη μία γυναίκα και άρχισε να τη χαϊδεύει.

Εκείνη έπαθε σοκ και άρχισε να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση προσπαθώντας να τον απωθήσει, που ναι μεν υποχώρησε λίγα μέτρα αλλά όρμησε ξανά καταπάνω της βρίζοντας και απειλώντας την.

Οι δύο φίλες κατάφεραν να του ξεφύγουν και απομακρύνθηκαν πανικόβλητες, ενώ στη συνέχεια ο επίδοξος βιαστής επιτέθηκε σε άλλες δύο γυναίκες στη συμβολή της Πανεπιστημίου με τη Ζαλοκώστα.

Οι γυναίκες που δέχτηκαν πρώτες την επίθεση κατήγγειλαν το περιστατικό σε περίπολο της ΔΙ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί άρχισαν αμέσως έρευνες.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσαν οι δύο γυναίκες ο δράστης ήταν ηλικίας 25-35 ετών, μετρίου αναστήματος 1.70-1.75 μ. μιλούσε σπαστά ελληνικά, με ίσια ανοιχτά καστανά μαλλιά και φορούσε χακί μακό μπλουζάκι και μπεζ παντελόνι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here