ΕΛΑ:Το Κυβερνητικό Δόγμα πλέον είναι…ότι προλάβουμε να «φάμε» μέχρι να φύγουμε!

0
173

Τη στιγμή που σκανδαλωδώς αθωώνονται οι «Χριστοφοράκοι» της Siemens λόγω παραγραφής, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη οργιάζει με τους ημέτερούς της ολιγάρχες και κάθε λογής νεολαμόγιο που θέλει να γίνει μεγαλοεπιχειρηματίας, με τα χρήματα του Ελληνικού λαού και του Δημοσίου!

Η υπόθεση της Απευθείας Ανάθεσης του έργου υπηρεσιών σίτισης των φοιτητών των Νέων Εστιών Ε.Μ.Π. και της Φοιτητικής Εστίας Αθηνών, σε Εταιρεία που ιδρύθηκε 15 μέρες πριν την ανάληψη του έργου προκαλεί σκανδαλώδη ερωτήματα:

ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Προσλήψεις για Εκπαιδευτές της ενότητας “Αθλητισμός και Διατροφή“ | Ειδησεις

-Πως μια εταιρεία με ημερομηνία ίδρυσης 2 Αυγούστου 2022 και Εταιρικό Κεφάλαιο 5.000 ευρώ καταθέτει στις 3 Αυγούστου πρόταση οικονομικής προσφοράς στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ για την ανάληψη έργου;

-Ποιος σύστησε στο ΙΝΕΒΙΔΙΜ την εν λόγω νέο-ιδρυθείσα Εταιρεία ενώ στον χώρο δραστηριοποιούνται χιλιάδες εταιρίες με μεγάλη πείρα;

-Γιατί το ΙΝΕΒΙΔΙΜ έσπευσε να «κλείσει» την υπόθεση με την απευθείας ανάθεση στην συγκεκριμένη Εταιρεία;

Ο ίδιος ο Κώστας Δερβός, Πρόεδρος του ΙΝΕΒΙΔΙΜ αναφέρει ότι το χρίσμα για να αναλάβει την Προεδρία το πήρε από την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία δεν έχει δώσει απαντήσεις σε σχετική κοινοβουλευτική ερώτηση.

Ούτε και ο κ. Δερβός έχει απαντήσει βέβαια γιατί υπέγραψε τις δύο αποφάσεις για την απευθείας ανάθεση στην εν λόγω Εταιρεία.

Το Κυβερνητικό Δόγμα πλέον είναι: “Ότι προλάβουμε να «φάμε» μέχρι να φύγουμε!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here