Εμπλουτισμένη η νέα έκδοση του Τουριστικού Οδηγού της Κηφισιάς.

0
1398

Ο Δήμος Κηφισιάς προχώρησε στον εμπλουτισμό του Τουριστικού Οδηγού της πόλης, ο οποίος βοηθά τον πολίτη να γνωρίσει την ιστορία του καταπράσινου προαστίου και να ενημερωθεί για όλες τις δραστηριότητες που μπορεί να απολαύσει στην Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη.

Ο οδηγός πραγματεύεται θέματα που αφορούν στην τέχνη, το περιβάλλον, το αστικό τοπίο, τη γαστρονομία, τα σύγχρονα εμπορικά κέντρα, την πολιτιστική κληρονομιά του Δήμου.

Τα ευσύνοπτα και κατατοπιστικά κείμενα συνοδεύονται από πλήθος φωτογραφιών που αναδεικνύουν τους φανερούς και κρυμμένους θησαυρούς της πόλης. Η νέα έκδοση 2018 είναι δίγλωσση, στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, στον πρόλογο του οδηγού σημειώνει:

«Οι τρεις πόλεις μας, η ιστορική Κηφισιά, η μικρασιατική Νέα Ερυθραία και η κηπούπολη Εκάλη, αποτελούν έναν ενιαίο Δήμο Περιβάλλοντος, Παράδοσης και Ιστορίας.

Στόχος μας είναι η σύνδεση του τουρισμού και του πολιτισμού με την πόλη μας.

Ένας διαφορετικός Τουριστικός Οδηγός, ο οποίος θα βοηθήσει τον επισκέπτη, ενημερώνοντας και προσφέροντάς του χρήσιμες πληροφορίες, ώστε να γνωρίσει από κοντά τις ευκαιρίες που προσφέρει ο Δήμος μας για μια αξέχαστη βόλτα ή διαμονή».

Μπορείτε να δείτε τον Τουριστικό Οδηγό της πόλης στα ελληνικά ΕΔΩ…… και στα αγγλικά ΕΔΩ……..

Υ.Γ. Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στην Αντιδήμαρχο  Δημοσίων Σχέσεων – Επικοινωνίας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τουρισμού και Εθελοντισμού κ. Ζέτη Κασιμάτη για την καταπληκτική εργασία της και για το αποτέλεσμα της επιμέλειας των κειμένων και της ανασύνθεσης, καθώς επίσης και της μετάφρασης στα Αγγλικά, της Νέας Έκδοσης του Τουριστικού Οδηγού της Κηφισιάς!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here