ΕΝΤΙΜΟΣ δημοσιογράφος του KONTRA NEWS δεν πίστευε στα αυτιά του με αυτά που άκουγε.

1
1984

Δεν πίστευε στα αυτιά του με όσα άκουγε ο δημοσιογράφος του KONTRA NEWS 10, Φοίβος Κλαυδιανός με καλεσμένο τον Συνδικαλιστή των Αστυνομικών που είχε μια ιδιαίτερη άποψη για το πως εξελίχθησαν τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη, με τον δημοσιογράφο να έχει μπερδευτεί αρκετά με την τοποθέτηση του συνδικαλιστή αστυνομικού…..

Υ.Γ.  Καταρρέουν και αντιδρούν σπασμωδικά δέρνοντας τον κόσμο σε δρόμους και πλατείες-Κυβέρνηση Μπαμπούλας

Ρίχνουν άγριο ξύλο παντού καθημερινά οι πραιτοριανού των Μητσοτάκη και Χρυσοχοΐδη και κρύβονται πίσω από τον Κουφοντίνα και τις παραβιάσεις των μέτρων.

Σήμερα στην Νέα Σμύρνη δεν υπήρχε ούτε πορεία ούτε τίποτα. Μια οικογένεια καθόταν σε ένα παγκάκι και η αστυνομία τους ξεφτίλιζε με πρόστιμο για συνωστισμό επειδή τόλμησαν να βγουν στην πλατεία.

-Τι επιδιώκει η κυβέρνηση με όλες αυτές τις βίαιες καταστάσεις που πυροδοτεί;

-Έχει χάσει τον έλεγχο και επιδιώκει άλλου είδους λύσεις άλλων εποχών;

-Θέλει να προκαλέσει κοινωνικές αντιδράσεις ώστε να αιτιολογήσει την αναστολή άρθρων του συντάγματος και να κατεβάσει άλλου είδους δυνάμεις στους δρόμους;

-Αυτό επιδιώκει;

Γιατί δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο Φοίβος Κλαυδιανός εκφράζει τις απόψεις της αριστεράς και κυρίως του ΣΎΡΙΖΑ. Δεν μπορεί να είναι αντικειμενικός ένας δημοσιογράφος που τα βλέπει όλα μέσα από τα κόκκινα γυαλιά που φοράει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here