ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το πρόσωπο της Πλάκας, της παλαιότερης γειτονιάς στην Κηφισιά…..αλλάζει!!

0
245

Αρχίζει μια καινούργια εποχή χάρη στις συντονισμένες ενέργειες του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Παντελή Παπανικολόπουλου

Αρχίζει σιγά σιγά να αλλάζει το πρόσωπο της παλαιότερης γειτονιάς της Κηφισιάς, της Πλάκας, μετά το κλείσιμο του μεγάλου «ταραξία» του BRONCO…….

Ένα μπαρ το οποίο προκαλούσε όχι μόνο πονοκέφαλο στους περιοίκους αλλά τους έκανε να διστάζουν και να βγουν από τα σπίτια τους.

Φρόντιζε βέβαια και για την πεζοδρόμηση της περιοχής αφού μετά δε τις 10.00μ.μ κανείς δεν μπορούσε να περάσει με όχημα μπροστά από το μαγαζί. 

Δεν υπήρχε φυσικά ωράριο κοινής ησυχίας και ειδικά τα Σαββατοκύριακα ησυχία δεν έβλεπε η γειτονιά πριν το ξημέρωμα. Οι περίοικοι, που δεν είχαν σταματήσει να παραπονιούνται για την κατάσταση, έκαναν λόγο για σωρούς σκουπιδιών, μπουκαλιών και γενικά «βρωμιές» της νύχτας σε όλη την περιοχή.

Κοντά μια δεκαετία λειτουργίας το κατάστημα και προσπάθησαν όχι μόνο η σημερινή αλλά και η προηγούμενη δημοτική αρχή να το κλείσουν αλλά πάντα υπήρχε κάποιο μαγικό ραβδάκι που φρόντιζε να παραμένει ανοιχτό.

Στις περασμένες εκλογές οι κάτοικοι του ευρύτερου κέντρου είχαν τιμωρήσει για την απαξίωση των περιουσιών τους και το χάσιμο της ησυχίας τους την τότε Δημοτική Αρχή για την αναποτελεσματικότητά της. Πολλοί δεν ήταν αυτοί που μετακόμισαν.

Μέχρι που φέτος αρχές καλοκαιριού η Δημοτική Αρχή κατάφερε να κάνει ανάκληση της άδειας του καταστήματος. Αυτό ήταν κυριολεκτικά ένας άθλος που οφείλεται και στη θέληση γενικά της Δημοτικής Αρχής για επαναφορά της τάξης και στις συντονισμένες ενέργειες του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Παντελή Παπανικολόπουλου.

Ίσως βέβαια οι τακτικοί θαμώνες και πελάτες του μαγαζιού που έρχονταν από πολλά μέρη της Αθήνας δεν νιώσουν την ίδια ικανοποίηση με τους κατοίκους με την κλειστή πόρτα από το αγαπημένο τους στέκι.

Μετά από την ανάκληση της άδειας του BRONCO και κάποιων άλλων καταστημάτων ψυχαγωγίας που έκλεισαν και αυτά την πόρτα τους, αρχίζει μια καινούργια εποχή με ανάπλαση της πλατείας των Αγίων Θεοδώρων και την ανάδειξη της έπαυλης Αμαρυλλίς ως ένα σημείο φωτεινής αναφοράς.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here