Ευχαριστήριο μήνυμα του Γ. Θωμάκου.

0
207

O μεγάλος ανεξάρτητος συνδυασμός «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας- Εκάλης» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Γ. Θωμάκος ευχαριστούμε τους συμπολίτες που μας έδωσαν τη δύναμη να προχωρήσουμε στη μεγάλη ανατροπή και τη βαθιά ανανέωση της διοίκησης του Δήμου μας.

Η ελπίδα είναι εδώ. Μπροστά μας είναι η επόμενη Κυριακή της μεγάλης συμμετοχής των πολιτών και της μεγαλύτερης προσέλευσης στις κάλπες.

ΤΩΡΑ γνωρίζουν οι πάντες ότι ψηφίζουν μόνο για Δήμαρχο. 

ΤΩΡΑ γνωρίζουν πως υπάρχει νικηφόρα επιλογή.

Την επόμενη Κυριακή οι πολίτες απαντούν στο ερώτημα, αν θέλουν τα 12 χρόνια της σημερινής διοίκησης να γίνουν 17……

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους υποψηφίους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους, που μας εμπιστεύτηκαν και συμμετείχαν στον συνδυασμό μας. Η συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο, αποτελεί τιμή για εμένα και θα είμαστε πάντοτε ισότιμοι συνεργάτες, συνεδριάζοντας τακτικά και συναποφασίζοντας για όλα τα θέματα του Δήμου μας.

Με το ιστορικό για ανεξάρτητο συνδυασμό ποσοστό του 26% οι πολίτες έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής. Τα πρώτα συμπεράσματα από αυτή την αναμέτρηση είναι:

ΝΙΚΗ της Ανεξαρτησίας 

ΝΙΚΗ της Ανανέωσης 

ΝΙΚΗ του Ήθους

Η «Δύναμη Ελπίδας» έγινε πλέον «Δύναμη Νίκης»!

Στον επόμενο γύρο πάμε για τη ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, για να γυρίσουμε σελίδα κάνοντας στροφή στο μέλλον.

Στο πρώτο γύρο οι πολίτες ψήφισαν σε μεγάλο βαθμό, για δημοτικούς συμβούλους. Τώρα ψηφίζουμε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ!

Σας καλώ να συμμετάσχετε στην επαναληπτική εκλογική διαδικασία δίνοντας προτεραιότητα εκείνη την μέρα στην ανάγκη για ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Δήμου μας. Σας θέλουμε όλους μαζί μας.

Απευθύνω κάλεσμα στους πολίτες, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στον πρώτο γύρο, να συμπορευτούν μαζί μας στον δεύτερο για μια νέα διοίκηση με πραγματικά προοδευτικό και συμμετοχικό πρόγραμμα.

Δώδεκα χρόνια στασιμότητας είναι πάρα πολλά για μια διοίκηση. Είχε το χρόνο να έχει κάνει πολλά πράγματα κάτι που δεν το νοιώθουν οι πολίτες. Δεν μπορεί να ζητά πέντε ακόμα προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο της! Είναι ώρα για άλμα στο μέλλον!

Συμπολίτισσες και συμπολίτες, είστε μπροστά στο δίλημμα:

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ή ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ;

Με εκτίμηση
Γιώργος Θωμάκος

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here