Ευχαριστίες του Διευθυντή Γυμνασίου Νέας Ερυθραίας!

0
506

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος, Χαρίλαος Βαλσαμίδης, ως Διευθυντής του Γυμνασίου Νέας Ερυθραίας, αλλά και εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου Νέας Ερυθραίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την παρούσα Διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς για τα έργα συντήρησης και ενεργειακής αναβάθμισης που πραγματοποίησε κατά τα έτη 2014-2016 και συνεχίζει να πραγματοποιεί στο Γυμνάσιο της Νέας Ερυθραίας.

Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Κηφισιάς, κύριο Γ. Θωμάκο, τον αντιδήμαρχο Νέας Ερυθραίας, κύριο Μ. Καυγαλάκη, τα τοπικά δημοτικά συμβούλια και τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής για την Β/θμια Εκπ/ση του Δήμου Κηφισιάς, γιατί το σχολείο μας έπαψε πια να μοιάζει με ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο, χάρη στις συντονισμένες προσπάθειές τους.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για τη θερμομόνωση και την στεγάνωση του Γυμνασίου, ενώ έγιναν εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμού σε όλα τα εξωτερικά και τα εσωτερικά σημεία του κτηρίου. Επιπλέον, εκσυγχρονίστηκε το εργαστήριο πληροφορικής, καθώς αναβαθμίστηκε πλήρως ο εξοπλισμός του με την αγορά καινούργιων υπολογιστών. Οι εργασίες συντήρησης του σχολείου συνεχίζονται.

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το πόσο πολλά έργα έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια από την παρούσα Διοίκηση του Δήμου Κηφισιάς για την ποιοτική υλικοτεχνική αναβάθμιση του Γυμνασίου της Νέας Ερυθραίας, και μάλιστα σε καιρό βαθιάς οικονομικής κρίσης.

Γι’ αυτούς τους λόγους, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά και δημοσίως όλους όσους προανέφερα και να τους ευχηθώ ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, γεμάτη υγεία, ευημερία, δημιουργικότητα και αμείωτη διάθεση για κοινωνική προσφορά.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Χαρίλαος Βαλσαμίδης
Διευθυντής του Γυμνασίου Νέας Ερυθραίας.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here