Ζητείται και εμβόλιο…Κυβερνητικού Απεγκλωβισμού.

0
459

Με ένα καυστικό άρθρο η «δεξιά» (ακροδεξιά) της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζει τις μεγάλες «επιτυχίες» της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από το Σαββατοκύριακο τόσο οι Κυβερνώντες όσο και οι Καθεστωτικοί Κονδυλοφόροι που συνεχίζουν την ανιδιοτελή τους προσφορά με νέο κυβερνητικό πουσάρισμα, μας βομβαρδίζουν τα μυαλά διαβεβαιώνοντάς μας ότι το εμβόλιο φέρνει τη λευτεριά από τα δεσμά του κορωνοϊού. Ξεχνώντας βέβαια να μας πουν πότε ακριβώς θα έρθει.

Ας δεχτούμε όμως, ότι δεν ευθύνεται η κυβέρνηση για την ελλιπέστατη εμβολιαστική επάρκεια που επιμηκύνει την κορωνο-κρίση και σπρώχνει…εις το διηνεκές την επίτευξη ανοσίας της αγέλης, αλλά η Ευρωπαϊκή απρονοησία (;) να προμηθευτεί τις απαραίτητες δόσεις εμβολίων για όλα τα κράτη μέλη κι όχι μόνο π.χ. για τη Γερμανία.

Κάτι που θα μπορούσε πάντως να είχε πληροφορηθεί, αποφεύγοντας έτσι τόσο τη διάψευση των προσδοκιών που καλλιέργησε με τον ερχομό εκατομμυρίων εμβολίων, όσο και τις επικοινωνιακές άθλιες παράτες με τους τεμενάδες σε δυο χαρτοκιβώτια.

Σε κάθε περίπτωση, παρά το έλλειμμα εμβολίων, τα επιμέρους σκανδαλάκια...εμβολιαστικής προτεραιότητας και τον κοινωνικό διχασμό που θα ξεσπάσει με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, ουδείς δύναται να αμφισβητήσει το κυβερνητικό αφήγημα περί λευτεριάς από τον αόρατο εχθρό μέσω του εμβολίου, ασχέτως αν καθυστερήσει.

Και ρωτάμε οι αφελείς: Εφόσον το εμβόλιο οδηγεί στην απελευθέρωση με την κυβέρνηση να πανηγυρίζει για την επιτυχία της, γιατί ο Πρωθυπουργός βαίνει προς ανασχηματισμό, όπως πληροφορούμαστε από τους καλό-λαδωμένους παπαγάλους;

Ούτε ο πρώην…λαοπρόβλητος δεν έπεφτε σε τόσες αντιφάσεις όπως ο νυν.

Δυστυχώς, είναι προφανές ότι το εμβόλιο δεν δύναται να απαλλάξει τον Πρωθυπουργό από την εγκληματική ολιγωρία που κατέστησε ανεξέλεγκτη την αναμενόμενη αντεπίθεση του κορωνοϊού και βαυκαλίζεται ότι μέσω του ανασχηματισμού θα απεγκλωβιστεί από τα αδιέξοδά του.

Ο οποίος, όπως πληροφορούμαστε επίσης, ενδεχομένως να είναι προεκλογικός, με αρκετούς γαλάζιους βουλευτές που είναι έτοιμοι να σηκώσουν μπαϊράκι λόγω λήξης της λίστας, να μπαίνουν στην κυβέρνηση ως υφυπουργοί για να δοθεί η μεγάλη μάχη.

Θα συμβουλεύαμε τον Πρωθυπουργό να πει στον CEO της Pfizer, που είναι και φίλος του, αν είναι δυνατή η παρασκευή εμβολίου…κυβερνητικού απεγκλωβισμού. Εννοείται ότι αστειευόμαστε!…

Ωστόσο, δεν διακρίνουμε κάποια άλλη λύση διάσωσης του παραλίγο Μωυσή και νυν Έλβις της Ευρώπης.

Διότι ας πούμε ότι κάνει τον ανασχηματισμό και παράλληλα στρώνει το έδαφος για να αιτιολογήσει τις πρόωρες κάλπες αν του το επιτρέψουν οι συνθήκες είτε το καλοκαίρι είτε το φθινόπωρο.

-Πως είναι σίγουρος ότι ο εν λόγω πολιτικός τυχοδιωκτισμός θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα;

-Και τι ακριβώς θα πει στον λαό για να δικαιολογήσει την ανανέωση της εντολής και να εξασφαλίσει εκ νέου ποσοστά αυτοδυναμίας;

Εκτός κι αν νομίζει ότι οι πολίτες είναι εντελώς ανόητοι και δεν έχουν βιώσει στο πετσί τους τα δεινά της διακυβέρνησής του και θα τον ξαναψηφίσουν φοβούμενοι μην επανέλθει ο μπαμπούλας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here