ALERT: Η επιλογή Μητσοτάκη στον δρόμο του Ανδρέα Παπανδρέου.

0
616

Όπως φέρθηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου στον εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, διορίζοντας τον κ. Σαρτζετάκη Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έτσι ακριβώς φέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον μαθητή του Κωνσταντίνου Καραμανλή και άξιο διάδοχο του, στην Προεδρία, Προκόπη Παυλόπουλο.

Φυσικά η ιστορία κάνει κύκλους και κανείς δεν ξεφεύγει από την ετυμηγορία της. Και ο Μητσοτάκης επέλεξε να ταυτιστεί με ένα διχαστικό και σκοτεινό παρελθόν.

Υ.Γ. Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου ΥΜΝΕΙ τον Ευάγγελο Βενιζέλο για το κόψιμο μισθών και συντάξεων!

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου παρουσιάζει το 2018 το βιβλίο του κύριου «Χαράτσι» κι αφού υμνεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο, μας λέει γιατί είναι υπέρ των περικοπών του Μνημονίου με το σκεπτικό, ότι το δίκαιο μπορεί να μπει στην άκρη για οικονομικούς λόγους και για την Ελληνικός Χρυσός λέει Αικατερίνη Σακελλαροπούλου «Μπορεί να υποχωρήσουν καμιά φορά τα τοπικά συμφέροντα όταν κάποια έργα ή κάποιες επενδύσεις μπορεί να είναι επωφελείς για το σύνολο».

Υ.Γ.1. Μουδιασμένοι οι βουλευτές της ΝΔ από την επιλογή Μητσοτάκη. Ούτε ένας υπουργός δεν βγήκε μπροστά για να στηρίξει την πρόταση του.

Αμηχανία και εκκωφαντική σιωπή στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Αλλά το πιο αξιοσημείωτο είναι πως ούτε ένας υπουργός δεν βγήκε να πει δημόσια μια καλή κουβέντα για την επιλογή Μητσοτάκη.

Από ότι φαίνεται κάτι δεν πάει καλά στο κόμμα.

Υ.Γ.2. Η Σακελλαροπούλου δεν ήθελε να εξεταστεί καν ως έγγραφο η λίστα Λαγκάρντ και ζητούσε απαλλαγή Παπακωνσταντίνου.

Ποια η εμπλοκή της προτεινόμενης από τον Μητσοτάκη για την θέση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στην υπόθεση Παπακωνσταντίνου;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here