Η Θεοδώρα Τζάκρη έκανε ΡΟΜΠΑ τον Γιάννη Στουρνάρα.

0
539

► Ο Στουρνάρας αποδεικνύει ότι σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου ίσως υπάρχει κι άλλο ένα είδος που επιβιώνει, οι Κεντρικοί Τραπεζίτες

► Άγριο «πέσιμο» Τζάκρη σε Στουρνάρα: Προσπαθήστε να υπερασπιστείτε τα Ελληνικά συμφέροντα

► «Βολές κατά ριπάς» από Τζάκρη για Στουρνάρα

► Καταπέλτης τα «συγχαρητήρια» της Θεοδώρας Τζάκρη στον Στουρνάρα

«Άστραψε και βρόντηξε» κατά του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας (ΤτΕ) Γιάννη Στουρνάρα η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στη Βουλή στις 27/05/20 για την ανανέωση της θητείας για ακόμη έξι χρόνια.

Αναλυτικότερα, η κριτική της κ. Τζάκρη προς το πρόσωπο του κ. Στουρνάρα ήταν καταιγιστική, από το πρώτο μάλιστα λεπτό της τοποθέτησής της. «Στο λεξικό του κ. Μπαμπινιώτη, στο λήμμα «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», νομίζω ότι θα πρέπει να μπει η φωτογραφία σας και ένα σύντομο βιογραφικό», είπε ξεκινώντας η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είστε ένας άνθρωπος που εκτελείται τα πάντα, δεν πιστεύετε σε τίποτα. Ο Γιάννης Στουρνάρας πιστεύει στον Γιάννη Στουρνάρα. Συγχαρητήρια», είπε η κ. Τζάκρη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαδρομή του: «Περιλαμβάνει τα πάντα. Συγχωνεύσεις και ξεπούλημα τραπεζών και πιστή εκτέλεση – και με το παραπάνω – των επιταγών της τρόικα όταν ήσασταν ΥΠΟΙΚ».

«Κατά την περίοδο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κάνατε ότι μπορούσατε για να πλήξετε την τότε κυβέρνηση, πλήττοντας όμως και την εικόνα της χώρας», υπογράμμισε η κ. Τζάκρη κάνοντας αναφορά στις «φοβερές καταστροφολογικές» του προβλέψεις για την «αναιμική» ανάπτυξη που «ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν».

Συνεχίζοντας τα σφοδρά πυρά της προς τον κ. Στουρνάρα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη «φιλότιμη προσπάθειά» του να «επιβάλλει ένα νέο μνημόνιο με την πιστοληπτική γραμμή στήριξης, η οποία ευτυχώς έπεσε κι αυτή στο κενό».

«Συγχαρητήρια κ. Στουρνάρα για όλα αυτά», του είπε ειρωνικά η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα με νόημα: «Προσπαθήστε να υπερασπιστείτε – ή τουλάχιστον να παριστάνετε ότι υπερασπίζεστε – τα Ελληνικά συμφέροντα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here