ALERT: Η Παρακμή της Ελληνικής Κοινωνίας.

0
311

Η μεγάλη διαφθορά, η έλλειψη Παιδείας, Υγείας, Δικαιοσύνης και η συνεχώς εντεινόμενη παρακμή της Ελληνικής κοινωνίας εμφανίστηκαν ξανά σε όλο τους το μεγαλείο στην Πάτρα, το βράδυ της Τετάρτης υποβοηθούμενα από τα τηλεοπτικά κανάλια της αποσιώπησης των πραγματικών προβλημάτων που μαστίζουν τη χώρα της Κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη.

Fiscal Crisis Worsens Greek Corruption

Ένας όχλος που κρύβει τις δικές του ευθύνες στους τέσσερεις τοίχους του σπιτιού βγήκε στον δρόμο για να λυντσάρει, να βρίσει και τελικά να τιμωρήσει ένα έγκλημα, χωρίς αυτό να βοηθά στο να μην επαναληφθεί.

Στην Ελλάδα του 2022, στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, το βράδυ της Τετάρτης εκτυλίχτηκαν σκηνές αντίστοιχες με αυτές που περιγράφει ο Καζαντζάκης  στον Ζορμπά του, σκηνές που βέβαια έχουν επαναληφθεί χιλιάδες φορές από τότε.

Ένας όχλος τιμωρός, εμφανίζεται στη σκηνή για καλύψει τη δική του καθημερινή αδιαφορία στην έλλειψη Δημοκρατίας αλλά και τη παρακμή στην οποία οδηγείται η κοινωνία ανεχόμενη την καθημερινή υποβάθμισή της.

Με έλλειψη Παιδείας, Υγείας, Δικαιοσύνης, με τη διαφθορά να μεγαλώνει, τα τηλεοπτικά κανάλια υποκριτικά να αποσιωπούν ότι δεν αρέσει στην κυβέρνηση και να υποθάλπουν τα φαινόμενα ανθρωποφαγίας, η Ελληνική κοινωνία επιστρέφει με μεγάλη ταχύτητα στον μεσαίωνα.

Ο αγώνας για να απαλλαγεί η χώρα από όσους, κατόπιν εορτής σπεύδουν να λιντσάρουν όσους είναι του χεριού τους  και να χειροκροτούν τους εγκληματίες με τις γραβάτες γίνεται πολύ δυσκολότερος μετά από τρία χρόνια Μητσοτακικής Διακυβέρνησης.

ΕΚΕΙ θα πρέπει να εστιαστεί η προσπάθεια των Δημοκρατικών Πολιτών…ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here