Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ» σχολιάζει την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Νίκου Χιωτάκη.

0
486

Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ», σχετικά με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Νίκου Χιωτάκη, για την Δημαρχία Κηφισιάς, σχολίασε τα ακόλουθα στις 21/12/18:

Ο Συνδυασμός μας και ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ.  Γιώργος Θωμάκος ευχόμαστε καλή δύναμη στον κ. Ν. Χιωτάκη που ανακοίνωσε πως θα είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς, δηλαδή επιθυμεί να προσθέσει ακόμη τέσσερα (4)  χρόνια  στην δωδεκαετή δημαρχιακή θητεία του (2002-2014).

Όπως γράφει, δεν θέλει να χαθούν άλλα τέσσερα (4) χρόνια, αναγκάζοντας μας να θυμηθούμε τα τέσσερα (4) χρόνια της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου μας (2010-2014).

Χρόνια στασιμότητας, αδιαφάνειας και πυρετωδών εγκρίσεων – ορισμένες φορές και παρανόμως – καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία!

Ο κ. Χιωτάκης στην ουσία εγκατέλειψε πλήρως «τον Δήμο της Καρδιάς μας» αφού ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης δεν κατάφερε να συμπληρώσει ούτε καν μια ολόκληρη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και ο Συνδυασμός που ηγείται, μας συνήθιζε τα τελευταία χρόνια στα άδεια έδρανα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ακόμα και σε σημαντικές για την λειτουργία του Δήμου μας όπως οι συζητήσεις για τους Προϋπολογισμούς και τα Τεχνικά Προγράμματα του Δήμου.

Περισσότερα θα πούμε μετά τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και των Θεοφανείων……..

Χρόνια Πολλά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here