Η Συνέντευξη του Ιταλού Πρωθυπουργού: Στήσαμε Παγίδα στην Ελλάδα και την Κλέψαμε. Δώσαμε 250 δις από τα οποία τα 220 πήγαν απ ευθείας στην Γερμανία!

0
718

Για να ΜΗΝ ξεχνιόμαστε…….

Μια συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, προκάλεσε «πανικό» στους δανειστές μας.

Ο Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, μιλώντας στη RaiNews24, αποκάλυψε καθαρά, πως τα 220 δισεκατομμύρια ευρώ από τα 250 δις ευρώ της Ευρωπαϊκής βοήθειας προς την Ελλάδα, κατέληξαν απευθείας στις Γερμανικές, Γαλλικές και σε μικρότερο ποσοστό τις Ιταλικές τράπεζες.

«Δώσαμε στην Ελλάδα 250 δις ευρώ, αλλά όχι για τις συντάξεις των Ελλήνων, αλλά για να πληρωθούν οι τόκοι στις τράπεζες» είπε χαρακτηριστικά ο Πρώην πρωθυπουργός, εξηγώντας πως έχουμε ένα ενιαίο νόμισμα, αλλά με εντελώς διαφορετικά επίπεδα ανταγωνιστικότητας και οικονομικής ισχύος.

«Από μία φτωχή χώρα όπως η Ελλάδα, τεράστια ποσά μεταφέρονται σε μία πλούσια χώρα όπως η Γερμανία μέσω της διαφοράς των επιτοκίων. Η φτωχή χώρα γίνεται όλο και φτωχότερη, η πλούσια χώρα πλουσιότερη»…δηλώνει ανοιχτά ο Ντ’ Αλέμα.

«Στην πραγματικότητα, όταν λέγεται ότι εμείς πληρώνουμε τις συντάξεις των Ελλήνων-όχι, εμείς πληρώνουμε τις Γερμανικές τράπεζες.

Αυτή είναι η καθαρή αλήθεια. Είναι χρήματα κάνουν έναν κύκλο, αλλά οι Έλληνες δεν οσφραίνονται ούτε καν την μυρωδιά τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here