«Θαλάσσιο Ταξί» του ζεύγους Μητσοτάκη σκάφος του Λιμενικού για να τους πάει για δείπνο στην Αντίπαρο!

0
495

Αν και η αρχική διαρροή από το Μέγαρο Μαξίμου για την παρουσία του πρωθυπουργικού ζεύγους σε πολυτελές ιδιωτικό δείπνο στην Αντίπαρο έγινε (εκ των υστέρων) προς τη φιλοκυβερνητική «Καθημερινή» και στη συνέχεια προς άλλα φιλοκυβερνητικά Μέσα, ο θόρυβος που προκλήθηκε έφερε νέες «διαρροές», αυτή τη φορά μέσω ΑΝΤ1.

Το βασικό ερώτημα – μεταξύ άλλων- πέραν του ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει πως δεν θα κάνει (και φέτος) διακοπές, ήταν οι μετακινήσεις του πρωθυπουργικού ζεύγους, τόσο από και προς την Τήνο όσο και από την Τήνο προς την Αντίπαρο, όπως και η επιστροφή.

Μετά και τον θόρυβο στα κοινωνικά δίκτυα, μάθαμε μέσω της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα πως «επιστρατεύτηκε» σκάφος του Λιμενικού ώστε να μεταφερθούν στο Δεσποτικό, έρημο νησάκι κοντά στην Αντίπαρο όπου είχε προετοιμαστεί το «δείπνο».

Όπως μετέδωσε το κανάλι, το ζεύγος Μητσοτάκη πήγε απευθείας στο Δεσποτικό με σκάφος του Λιμενικού το απόγευμα της Κυριακής και οι λιμενικοί παρέμειναν στο νησάκι μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα προκειμένου να επιστρέψουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του.

«Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον κάλεσαν το πρωθυπουργικό ζεύγος στην Αντίπαρο, όπου ήδη βρίσκονταν η παρέα των πάμπλουτων και ισχυρών Αμερικανών, μεταξύ των οποίων ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, Τζεφ Μπέζος και ο Μπάρι Ντίλερ, ιδιοκτήτης της Paramount, με την σύζυγο του, διάσημη σχεδιάστρια Diane Von Furstenberg»…είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Και το ερώτημα που τίθεται – εφόσον ισχύουν οι πληροφορίες αυτές – και δεν έχουμε κανένα λόγο να τις αμφισβητήσουμε, είναι με ποιο δικαίωμα ένας πρωθυπουργός δεσμεύει σκάφος του Λιμενικού για να μεταφέρει τον ίδιο και τη σύζυγό του σε ιδιωτικό δείπνο που είναι καθαρά ιδιωτικό και όχι επίσημο, κρατικό.

Γιατί αν ήταν επίσημο θα έπρεπε να είχε – μεταξύ των άλλων – ανακοινωθεί εκ των προτέρων όπως και θα έπρεπε να έχουν γίνει γνωστοί και οι στόχοι.

Πώς γίνεται «θαλάσσιο ταξί» του πρωθυπουργικού ζεύγους ένα σκάφος του Λιμενικού;

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……… η οποία παρουσιάζει τον  Γιώργο Λιάγκα να  λέει  πόσο ωραία πέρασαν όλοι τους μια και είχαν και ιδιωτικό κέτερινγκ από ρεστοράν της Αντιπάρου με φοβερό μενού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here