Θα αναχαιτίσει την πορεία της προς την προεδρία η «κρυφή» ερωτική της ζωή;

0
322

Φαίνεται πως η δύναμη της Χίλαρι Κλίντον για να αναδειχθεί σαν πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία της Αμερικής, αυξάνεται συνεχώς. Η ίδια βέβαια, τώρα έχει αρχίσει να κινεί τα πολιτικά της νήματα και πάλι, αλλά οι εχθροί της προσπαθούν να τη σταματήσουν με κάθε τρόπο.

Έτσι το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Global στο εξώφυλλό του απεικονίζει δυο γυναίκες να ερωτοτροπούν σε μία πισίνα , με τίτλο «Συνελήφθη στην κάμερα! Τα τρελά ερωτικά παιχνίδια της Χίλαρι – με μια άλλη γυναίκα!». 

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται , η συγκεκριμένη φωτογραφία προέρχεται από κάμερα ασφαλείας στο Καμπ Ντέιβιντ στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Το νέο σαρώνει στο διαδίκτυο. 

Πως όμως το περιοδικό περίμενε να περάσουν τόσα χρόνια για να δημοσιεύσει τη φωτογραφία την εποχή αυτή; Πόσο αληθινή είναι η φωτογραφία; Γιατί στο παρελθόν το ίδιο έντυπο είχε κυκλοφορήσει ανάλογα πρωτοσέλιδα όπως «Η Χίλαρι ζούσε με μια λεσβία – Η αλήθεια για την τετραετή τους σχέση», «Η μυστική χειρουργική επέμβαση της Χίλαρι» και άλλα παρόμοια;

Αλλά και πριν από έναν χρόνο, σαν υπουργός Εξωτερικών ακόμη , η Χίλαρι Κλίντον άναβε φωτιά στην πίστα και στα πρωτοσέλιδα χορεύοντας….«πονηρά» με μια κοπέλα, στο πάρτι που παρέθεσε προς τιμήν της ο υπουργός Εξωτερικών της Νοτίου Αφρικής Μαϊτέ Μασαμπάνε στο Γιοχάνεσμπουργκ. Πολλά είχαν ακουστεί και η είδηση για το άκομψο ξεσάλωμα της υπουργού , έκανε τον γύρο του κόσμου. 

Σίγουρα πίσω από όλα αυτά κρύβονται άλλα συμφέροντα. Πάντως η κυκλοφορία τέτοιων αμφιβόλου γνησιότητας ειδήσεων δεν αναμένεται να πλήξει το προφίλ της Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με επικοινωνιολόγους. 

Η Χίλαρι είναι πολύ αγαπητή και άνθρωποι που τη γνώρισαν από κοντά και μίλησαν μαζί της ομολογούν πως εκπέμπει τέτοια γοητεία που σε συναρπάζει. Η προσωπικότητά της είναι συγκλονιστική, σε μαγεύει. Είναι όμως και επίμονη και εκτοξεύει τα αιχμηρά βέλη της. Δεν είναι τόσο εύκολο λοιπόν να τη βγάλουν από το προσκήνιο, όσο και να προσπαθούν. 

Το τηλεοπτικό δίκτυο NBC από την πλευρά του, στο πλαίσιο της στρατηγικής του να αυξήσει την τηλεθέασή του με προγράμματα εμπνευσμένα από πραγματικά γεγονότα, έχει προγραμματίσει να προβάλλει την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2015 τετράωρη μίνι σειρά με τη ζωή της Χίλαρι ως μητέρας, πολιτικού και μέλους της κυβέρνησης από το 1998 έως σήμερα. Αυτό θα είναι υπέρ της Χίλαρι. Την πολιτικό θα υποδυθεί η ηθοποιός Νταϊάν Λέην. 

Βέβαια αυτή τη στιγμή δεν είναι σίγουρο, το αν η τέως Πρώτη Κυρία της Αμερικής θα καθίσει στον προεδρικό θώκο το 2016 και θα σπάσει το κατεστημένο των ανδρών. 

Δεν γνωρίζουμε καν τις προθέσεις του υπουργού εξωτερικών Τζον Κέρι έπειτα και από τα γεγονότα με τη Συρία. Αν δηλαδή έχει και κείνος κατά νου να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος και φυσικά ποιος από τους δύο θα συγκεντρώσει περισσότερα χρήματα προεκλογικά για τον αγώνα. Αυτά είναι νωρίς ακόμη για να κριθούν. Καλύτερα θα τα ξέρουμε το 2015. 

Το website «America Rising» πάντως, συστήθηκε με σκοπό να σταματήσει την υποψηφιότητα της Χίλαρι . «Όχι άλλος Κλίντον στο Λευκό Οίκο, ιδιαίτερα έπειτα από την 8ετία του Ομπάμα». «Απλά δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε»…..γράφει. Όσο για τους Ρεπουμπλικάνους βγάζουν φουσκάλες στο άκουσμα του ονόματός της……

Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή για να γνωρίσουμε καλύτερα ποια είναι η γοητευτική αυτή Αμερικανίδα:

«Το ρολόι χτυπούσε μεσάνυχτα στις 26 Οκτωβρίου του 1947, στο όμορφο προάστιο Παρκ Ριτζ του Σικάγο όταν η Ντόροθυ Ρόνταμ γεννούσε ένα χαριτωμένο ξανθό κοριτσάκι. Οι γονείς του Χιου και Έμμα Ρόνταμ το ονόμασαν Χίλαρι – Ντιαν και του χάρισαν δυο ακόμη αδελφούς.

Οι Ρόνταμ αποτελούσαν μια σφιχτά δεμένη θρησκευόμενη οικογένεια Μεθοδιστών και η Χίλαρι από μικρή έμαθε πως έπρεπε να είναι αφοσιωμένη στην οικογένεια, στην εργασία, στην κοινωνική προσφορά, πράγμα που την βοήθησε πολύ στον μετέπειτα ρόλο της ως Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Την επιθυμία της να γίνει αστροναύτης εγκατέλειψε όταν έμαθε ότι η NASA δεν δεχόταν γυναίκες για πλήρωμα το 1950 – 60. Έτσι, η Χιλλ, όπως ήταν το χαϊδευτικό της, φοίτησε στην Νομική Σχολή του Γέηλ, όπου συνάντησε και τον έρωτα της ζωής της και μάλιστα από Ρεπουμπλικανή προσχώρησε στο Δημοκρατικό κόμμα για χάρη του.

Τα βλέμματά τους διασταυρώθηκαν στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου , εκείνη του χαμογέλασε , ο Μπιλ ενθουσιάστηκε κι έδωσαν το πρώτο τους ραντεβού στον Κήπο του Πανεπιστημίου με τα γλυπτά. Η Χιλλ λατρεύει τις τέχνες και ιδιαίτερα τη γλυπτική.

Από κει κι έπειτα άρχισε η λαμπερή πορεία της γυναίκας που έμελλε να είναι μία από εκείνες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη. Το 1980 αποκτά την μοναχοκόρη της Τσέσλι.

Η Χίλλαρι – Ντιαν Ρόνταμ – Κλίντον αποδεικνύεται μια πανέξυπνη και δραστήρια δικηγόρος, μια άξια σύζυγος πολιτικού, προσφέροντας σπουδαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, αφού ο σύζυγός της για δώδεκα χρόνια εκλεγόταν κυβερνήτης του Αρκάνσας. Το 1983 ονομάζεται «Γυναίκα της Χρονιάς» κι το 1984 «Μητέρα της Χρονιάς» στο Αρκάνσας.

Σαν Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κράτησε σε πολύ υψηλά επίπεδα το ρόλο της και η δημοφιλία της εκτοξεύτηκε στα ύψη με τη στάση που τήρησε στα σκάνδαλα του συζύγου της. Είπαμε πως το κορίτσι ήταν έξυπνο, τι δηλαδή για μερικά στραβοπατήματα θα άφηνε τη χρυσή κότα να της την πάρει άλλη; Δεν τα κάνει αυτά μια ξύπνια γυναίκα»

Ο Μπιλ Κλίντον κατά τη διάρκεια της θητείας του της εμπιστεύεται το ρόλο συμβούλου του στα θέματα Υγείας κι εκείνη μέσα σε όλα, προωθεί και τις υιοθεσίες. Το 2000 γίνεται γερουσιαστής Νέας Υόρκης, το 2006 επανεκλέγεται με ποσοστό 67% και το 2007 ανακοινώνει την απόφασή της να διεκδικήσει την προεδρία . Δεκάδες ήταν οι διάσημοι καλλιτέχνες που τάχθηκαν στο πλευρό της – όπως και τώρα – και την βοήθησαν να μαζέψει λεφτά για τον αγώνα της.

Το 2008 παραδέχεται την ήττα της, έπειτα από ένα σκληρό αγώνα με τον Μπαράκ Ομπάμα και τάσσεται στο πλευρό του. Εκείνος σε αντάλλαγμα τη χρήζει Υπουργό Εξωτερικών .

Τον Ιανουάριο του 2013, παραιτείται – τη θέση της αναλαμβάνει ο Τζον Κέρι – για ν αναρρώσει σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, ενώ τα συνoμοσιολογικά σενάρια για την κατάσταση της υγείας της, οργιάζουν. Αμερικανικές εφημερίδες κάνουν λόγο για «διπλωματική ασθένεια» προκειμένου να αποφύγει την κατάθεσή της στο Κογκρέσο για το θέμα της Βεγγάζης, έτσι ώστε να προστατευθεί.

Οι θεράποντες ιατροί της εμφανίζονται αισιόδοξοι και συνεχίζουν τη θεραπεία με αντιπηκτικά καθώς εντόπισαν θρόμβο μεταξύ κρανίου και εγκεφάλου, στην πίσω πλευρά που βρίσκεται το δεξί αυτί. Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Χίλαρι τραυματίστηκε σε ατύχημα που είχε, έπειτα από σύγκρουση του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε μ' ένα μεταγωγικό.

Η Χίλαρι γίνεται καλά και με δάκρια στα μάτια στις 24 Ιανουαρίου του 2013 αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τις άστοχες ενέργειες που οδήγησαν στην αιματηρή επίθεση στο προξενείο της Βεγγάζης.

Τώρα διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες ξανά προς τη δόξα τραβά, αφού το ινστιτούτο Gallup αποθεώνει τη «σιδηρά κυρία» της αμερικανικής διπλωματίας, επισημαίνοντας πως κατέρριψε ρεκόρ, καθώς για 17η φορά βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πιο αγαπητές γυναίκες στον πλανήτη, ενώ το 2012 συμπεριελήφθη ανάμεσα στις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Το 2016 θα δείξει αν ο Μπιλ Κλίντον θα γίνει ο σύζυγος της πρώτης γυναίκας προέδρου των Αμερικανών!

Για να δείτε τις λεζάντες των παρακάτω φωτό, κάντε κλικ πάνω στην κάθε μία ξεχωριστά:

{joomplucat:37 limit=3}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here