Κόκκινη κολεξιόν από τα παραμύθια

0
447

Υπάρχουν τάσεις της μόδας που δεν χάνονται όσα χρόνια κι αν περάσουν. Το στυλ ρετρό, οι κομψές γραμμές, εκείνες που διαπνέονται από θηλυκότητα… Διάσημοι οίκοι πολλές φορές δημιουργούν τις κολεξιόν τους με αυτά τα…συστατικά.

Ανάμεσά τους για τη φετινή φθινοπωρινή-χειμερινή σαιζόν τα σκήπτρα κρατά ο οίκος Valentino με την σειρά του RED Valentino.

Η μικρότερη «αδελφή» του ονομαστού ιταλικού fashion house μας μεταφέρει μέσα σε μια παραμυθένια συλλογή με κοριτσίστικες προτάσεις, για τις νεαρές που λατρεύουν να μοιάζουν με πριγκίπισσες…

Αυτή τη χρονιά οι σχεδιαστές του οίκου Μαρία – Γκράτσια Κιούρι και Πιερπάολο Πιτσιόλι, εμπνεύστηκαν τα μοντέλα τους από το παραμύθι των αδελφών Γκριμμ «Χάνσελ και Γκρέτελ» και στόλισαν τα φορέματά τους με χαρακτηριστικά από φολκλορικά γερμανικά κοστούμια – από όπου και η καταγωγή του παραμυθιού- που φορούσε η Γκρέτελ.

Γοητευτικά υφάσματα και σχέδια, ευαίσθητα χρώματα, σοφιστικέ δαντέλες και κεντήματα, φιόγκοι, δερμάτινα, αλλά και ζεστά πλεκτά, κρατούν τα κλειδιά αυτής της αξιαγάπητης fashion ιστορίας.

Παρελαύνουν ακόμη κοντές κάπες, εφαρμοστά παλτό και μπλέηζερ, βελούδινα κοστούμια, κοντές φουσκωτές φουστίτσες, ή μακριές στα βραδινά, μάλλινα κάρτιγκαν, πλεκτά πουλόβερ.

Ανάλογα επίσης και τα αξεσουάρ που τα συνοδεύουν, όπως οι δαντελένιες κάλτσες μέχρι το γόνατο που φοριούνται ακόμη και μέσα από τις μπότες, οι γόβες της Σταχτομπούτας (όπως αυτές της Βικτωριανής εποχής), οι γούνινοι μικροί γιακάδες, τα κεντητά κλατς.

Κι ενώ τα παραμύθια γράφτηκαν για να ομορφήνουν τη ζωή των παιδιών, η κολεξιόν RED Valentino σχεδιάστηκε για να γεμίσει τη ζωή μας με παιδικότητα κι ένα σούπερ χαριτωμένο στυλ. Ονειρευτείτε με τη γραμμή αυτή και μετατρέψτε το φθινόπωρό σας σε ένα παραμύθι.

Δείτε τις παρακάτω φωτό της συλλογής που παρουσιάζει η Νορβηγίδα 26άχρονη Σίρι Τόλλερουντ, κάνοντας κλικ πάνω στην κάθε μία ξεχωριστά:

{joomplucat:36 limit=5}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here