«Καθημερινή» σε Μητσοτάκη: Ανακοίνωσε Τώρα τον χρόνο των εκλογών!

0
212

«Για να καθαρίσει ο ορίζοντας των επόμενων μηνών, όπως θα συνέβαινε στις περισσότερες Δυτικές Δημοκρατίες»…γράφει η εφημερίδα στο κύριο άρθρο της.

Σημαντική η παρέμβαση της «Καθημερινής της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Η εφημερίδα, με το πρωτοσέλιδο άρθρο της, καλεί τον Πρωθυπουργό να ανακοινώσει αμέσως το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, όποτε και αν επιλέξει να τις κάνει, τονίζοντας πως «Η χώρα έχει ανάγκη τη θεσμική υπευθυνότητα και την πολιτική σταθερότητα».

«Ας ανακοινωθούν λοιπόν αμέσως, για να καθαρίσει ο ορίζοντας των επόμενων μηνών, όπως θα συνέβαινε στις περισσότερες δυτικές δημοκρατίες»…καταλήγει η εφημερίδα με το κύριο άρθρο της.

Γράφει η εφημερίδα στο κύριο άρθρο της:

«Η χώρα έχει ανάγκη τη θεσμική υπευθυνότητα και την πολιτική σταθερότητα. Ένας τρόπος για να υπηρετηθούν και οι δύο ανάγκες είναι να ανακοινώσει αμέσως ο Πρωθυπουργός την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, όποτε και αν επιλέξει να τις κάνει.

Στο παρελθόν, η δημόσια ζωή ταλαιπωρήθηκε από το παιχνίδι των αντικρουόμενων διαρροών περί πρόωρων εκλογών, που τελικά διαψεύδονταν, ενώ τώρα χύνεται ακόμη πολύ μελάνι για τις πιθανές ημερομηνίες που θα στηθούν οι κάλπες.

Ας ανακοινωθούν λοιπόν αμέσως, για να καθαρίσει ο ορίζοντας των επόμενων μηνών, όπως θα συνέβαινε στις περισσότερες δυτικές δημοκρατίες».

Για τον υπογράφοντα είναι σαφές πως υπάρχουν δυνάμεις Εντός και Εκτός Κυβέρνησης που εκτιμούν πως όσο αργότερα γίνουν οι εκλογές, τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα αδιέξοδα, αλλά και οι δυσκολίες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here