Κατάχρηση εξουσίας από την κ. Κορογιαννάκη.

0
260

Μένω στις Αδάμες, την περασμένη Τετάρτη δεν είχα αυτοκίνητο και πήγα στην στάση να πάρω το λεωφορείο να κατέβω για το τρένο.

Για κακή μου τύχη εκείνη την ώρα ξεκινά βροχή, πιά βροχή δηλαδή, μπόρα άγρια και τα νερά ποτάμι. Ούτε η ομπρέλα μπορούσε να μείνει ανοιχτή, ούτε στέγαστρο υπάρχει για στοιχειώδη προστασία και πάω και έρχομαι στην Αθήνα μούσκεμα. Το αποτέλεσμα το φαντάζεστε. Δύο μέρες με πυρετό, κλείσιμο φωνής και όλα τα καλά τους…….

Χθες που είχα συνέλθει, ζήτησα να δω τον κ. Δ. Κυριαζόπουλο, Πρόεδρο του Συλλόγου Κηφισός των Αδαμών και να του ζητήσω να κάνει κάτι προς τον όποιο αρμόδιο για να μπουν στέγαστρα.

Λοιπόν, με έκπληξη ενημερώνομαι ότι ο Σύλλογος είχε ζητήσει από 07/06/2013 την τοποθέτηση στεγάστρων από τον Δήμο, η Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς με την υπ. αρ. 88/2013 Απόφαση της ενέκρινε το αίτημα, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εισηγείται θετικά προς το Δημοτικό Συμβούλιο με την 60/2013 Απόφαση της, η Τεχνική Υπηρεσία ασχολείται και βρίσκει από πού θα βγουν στέγαστρα μη χρησιμοποιούμενα και από 27/06/2013 εισηγείται την μεταφορά και το Δημοτικό Συμβούλιο με την 308/ 31-7-2013 Απόφαση του εγκρίνει όλες τις παραπάνω εισηγήσεις και εντέλλεται την μεταφορά στεγάστρων από καταργηθείσες στάσεις στις Αδάμες.

Η κα Κορογιαννάκη που έχει την αρμοδιότητα των συνεργείων που θα μεταφέρουν τα στέγαστρα επικαλείται την νομοθεσία ότι δεν μπορεί να μεταφερθούν τα στέγαστρα γιατί στα πεζοδρόμια που θα τοποθετηθούν δεν υπάρχει πρόσθετο πλάτος 0,80 μ για τους πεζούς να περνούν πίσω από τα στέγαστρα με ασφάλεια!

Επειδή όλοι μας έχουμε γνώση αν στην υπόλοιπη πόλη έχει εφαρμοστεί ο νόμος και αν μπήκαν στέγαστρα μόνο εκεί που έχει επαρκές πλάτος το πεζοδρόμιο, επειδή όλοι μας γνωρίζουμε την εικόνα των πεζοδρομίων μας, επειδή η κα Αντιδήμαρχος αγνοεί την Απόφαση του Δ.Σ. και των λοιπών οργάνων, την ρωτάω ευθέως:

– έχετε κάτι με τους Αδαμιώτες και θέλετε την εξόντωση μας από πνευμονία;

– αν δεν θέλετε να πάρετε την ευθύνη μη συνόμου πράξης! δεν την φέρνετε στην Εκτελεστική Επιτροπή ώστε να δοθεί λύση και τα αχρησιμοποίητα στέγαστρα να λύσουν αλλού ζωτικό καθημερινό πρόβλημα.

Κα Κορογιαννάκη, ψηφιστήκατε από τον Κηφισιώτικο λαό να τον υπηρετήσετε τηρώντας τον νόμο παντού και για όλα και φυσικά να χρησιμοποιείτε την κοινή λογική του δημοσίου συμφέροντος.

Επειδή όμως από την μια επικαλείστε τον νόμο και από την άλλη αγνοείται το Δ.Σ. μάλλον κάνετε κατάχρηση εξουσίας μη αναφέροντας στο Ανώτατο Όργανο του Δήμου αυτή την θέση σας, σας προκαλώ, να κάνετε μια αυτοκριτική στα τόσα χρόνια που ασκείται διοίκηση αν πάντα οι πράξεις σας ήταν απόλυτα σύννομες και αν όχι, ε τότε βάλτε μας να στέγαστρα που αλλού δεν χρειάζονται!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here