Κατρούγκαλος εναντίον Βέμπερ: Αναπαράγει τα FAKEnews της Νέας Δημοκρατίας.

0
552
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης (Δ) δίπλα από τον Ευρωβουλευτή και πρόεδρο της Κ.Ο. του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Manfred WEBER (Α), κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, στην συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ, στην Αθήνα, Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Με δύο tweet, στα ελληνικά και στα αγγλικά, απάντησε χθες το βράδυ ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος στον Μάνφρεντ Βέμπερ και σε ανάρτησή του, με την οποία αναπαρήγαγε την καταγγελία της Νέας Δημοκρατίας ότι το ΥΠΕΞ εμποδίζει τους 70.000 Έλληνες της Μεγάλης Βρετανίας να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, λόγω του Brexit.

«Αυτό που είναι πραγματικά ανησυχητικό», απάντησε ο κ. Κατρούγκαλος, «είναι ότι ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος αναπαράγει FAKEnews της ΝΔ, χωρίς πρώτα να ελέγξει την ακρίβειά τους, χωρίς να κάνει τον κόπο να πληροφορηθεί την επίσημη διάψευση τους πολλές ώρες πριν, με την κοινή δήλωση των υπουργών Εσωτερικών και Εξωτερικών της χώρας μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here