Κλειστή η Αγορά Βιοκαλλιεργητών τη Δευτέρα 04/04/2016!

0
242

Η απόφαση του Δήμου Κηφισιάς για τη μεταφορά της Βιολογικής Αγοράς από την περιοχή Αλωνίων Κηφισιάς σε νέους χώρους υποδοχής σε Ν. Κηφισιά και Ν. Ερυθραία προκαλούν αντιδράσεις από τους παραγωγούς της.

Το θέμα συζητήθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 30 Μαρτίου, χωρίς ωστόσο να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ Δήμου και βιοκαλλιεργητών.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

{videobox}5eI-stJj3Sg{/videobox}

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Βιοκαλλιεργητών Αττικής αναφέρει τα εξής:

«Σε συνέχεια της ενημέρωσης των καταναλωτών σχετικά με τη λειτουργία της Αγοράς Βιοκαλλιεργητών Κηφισιάς και ύστερα από τη χτεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση του Δ.Σ. Κηφισιάς με την παρουσία αρκετών δημοτών Κηφισιάς που υποστηρίζουν την παραμονή της Βιολογικής Αγοράς στο τέρμα της Χ. Τρικούπη, δυστυχώς, δεν στάθηκε εφικτό να βρεθεί μια ενδιάμεση λύση για την επίλυση του θέματος που έχει προκύψει.

Την ερχόμενη Δευτέρα 04/04/2016 η Αγορά Βιοκαλλιεργητών Κηφισιάς θα παραμείνει κλειστή!

Ζητάμε από τους δημότες Κηφισιάς που μας στηρίζουν ανελλιπώς 14 χρόνια τώρα, να διεκδικήσουν με την παρουσία τους στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. Κηφισιάς τη δική τους Βιολογική Αγορά!

Για περαιτέρω εξελίξεις όσον αφορά τη λειτουργία της Αγοράς Βιοκαλλιεργητών Κηφισιάς, θα σας κρατάμε ενήμερους/ες μέσα από την ιστοσελίδα μας www.bioagores.gr και τη σελίδα μας στο facebook Bioagores».

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here