«Κομμάτι της Επικράτειας» του ψευδοκράτους το Βαρώσι για τον Ερσίν Τατάρ!

0
327

Αποδείχτηκε ότι μια Ομοσπονδιακή λύση δεν θα απαντήσει στις προσδοκίες των Τουρκοκυπρίων…

Ο καλύτερος προωθητής της Τουρκικής προπαγάνδας και μαντρόσκυλο του Ερντογάν, Ερσίν Τατάρ, ξεπέρασε κάθε όριο θράσους μιλώντας σε εκδήλωση στο Βαρώσι και συγκεκριμένα στα εγκαίνια μαυσωλείου του Οθωμανού αρχιπλοίαρχου Περτέβ Πασά, που έζησε κατά τον 16ο αιώνα.

Περιοχή του ψευδοκράτους το Βαρώσι, ισχυρίζεται ο Τατάρ! - Πρωταγωνιστές

Εκεί προκαλώντας ακόμη μια φορά δήλωσε ότι η Αμμόχωστος είναι «κομμάτι της επικράτειας» του ψευδοκράτους και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν το Βαρώσι στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

«Είναι κομμάτι της κυριαρχίας μας. Τονίζω άλλη μια φορά απ’ εδώ ότι δεν θα αποδεχτούμε ποτέ να δοθεί το Βαρώσι στον έλεγχο των Ηνωμένων Εθνών στο πλαίσιο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης»…όπως δήλωσε.

Και συνεχίζοντας επέμεινε ότι το Βαρώσι βρίσκεται εντός των «συνόρων» του ψευδοκράτους και ότι «η πόλη θα ανοίξει σιγά σιγά για εγκατάσταση παράλληλα με την προβολή της ιδέας των δύο χωριστών κυριαρχικών ίσων κρατών που ζουν πλάι πλάι»!

Υποστήριξε ότι δεν είχε καταστεί δυνατόν να ανοίξει το Βαρώσι, γιατί καταβάλλονταν προσπάθειες επί 50 χρόνια για εξεύρεση Ομοσπονδιακής λύση:

«Αποδείχτηκε ότι μια ομοσπονδιακή λύση δεν θα απαντήσει στις προσδοκίες των Τουρκοκυπρίων»!

Είναι δε τόσο το θράσος του, που αναφερόμενος στην ιστορία του Βαρωσιού ισχυρίστηκε ότι «υπήρξαν παρεμβάσεις στην φύση του» και «προδοσία στην ιστορία» του και ότι οι Ελληνοκύπριοι και οι Έλληνες άνοιξαν το Βαρώσι στον Τουρισμό φτιάχνοντας οικοδομές εκμεταλλευόμενοι την υπεροχή τους κατά τις δεκαετίες του 1950 και του 1960!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here