Κυριάκος Μητσοτάκης: Σημασία έχει να φύγει αυτή η κυβέρνηση πριν από τη Συμφωνία των Πρεσπών.

0
460

«Επί της ουσίας δεν έχουμε υπουργό Εξωτερικών, και υπουργός Άμυνας είναι ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος μπροστά στο πολιτικό του τέλος δεν διστάζει πλέον να λέει ότι θέλει»…….ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας με τους πολιτικούς συντάκτες στο καθιερωμένο τραπέζι που τους παραθέτει την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας για το Μακεδονικό πρόσθεσε τα εξής:

«Σημασία έχει να φύγει αυτή η κυβέρνηση το ταχύτερο δυνατόν και μακάρι αυτό να συμβεί πριν από τη Συμφωνία των Πρεσπών, προκειμένου οι πολίτες να αποφασίσουν για το εθνικό θέμα.  Αν φύγει ο κ. Καμμένος από την κυβέρνηση δεν βλέπω πώς μπορεί ο κ. Τσίπρας να συνεχίσει να κυβερνά, έχοντας χάσει επί της ουσίας τη δεδηλωμένη. Γι’ αυτό βλέπω ως απώτατο όριο εκλογών τον Μάιο».

Ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στη ΝΔ συμπλήρωσε:

«Αλλαγές θα γίνουν με τη νέα χρονιά και στο κόμμα. Γραμματείς θα αποχωρήσουν από τις θέσεις τους για να κατέβουν στις εκλογές. Θα γίνουν κι άλλες αλλαγές στον κομματικό μηχανισμό ενόψει της προεκλογικής μάχης».

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ο Αντώναρος εκθέτει τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Έτσι είχε απολύσει και ο πατέρας σου τον Σαμαρά, και ανέλαβε το ΥΠΕΞ όπως έκανε τώρα ο Αλέξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here