Κύριε Πρωθυπουργέ, ο κύριος Μητσοτάκης σας δίνει θαυμάσια ευκαιρία για να γίνει εξεταστική για το σκάνδαλο Energa.

0
201

Η δήλωση αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη ανοίγει διάπλατα την πόρτα στην διερεύνηση πολιτικών ευθυνών για το τεράστιο αυτό σκάνδαλο, όπου καταμεσής του μνημονίου μία συμμορία μπόρεσε με πολιτική ανοχή και ενδεχομένως συνενοχή να κλέψει τρακόσια εκατομμύρια ευρώ από τους φόρους των Ελλήνων και να τα βγάλει στο εξωτερικό!

Η δήλωση αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη κύριε Πρωθυπουργέ σας δίνει την μοναδική ευκαιρία να κάνετε εξεταστική για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της σύγχρονης Ελλάδας, το σκάνδαλο Energa, προκειμένου να διερευνηθούν οι ευθύνες του κύριου Βενιζέλου και του κύριου Σαμαρά.

Υ.Γ. Να ελεγχθεί το πόρισμα της αποφυλάκισης Φλώρου.

Υ.Γ.1. Ο Φλώρος της Energa διαμαρτύρεται για προσβολή του τεκμηρίου αθωότητας αν και καταδικασμένος.

Υ.Γ.2. Εντολή Αχτσιόγλου για έλεγχο στην απόφαση για την αναπηρία του Αριστείδη Φλώρου της Energa.

Υ.Γ.3. Είναι αισχρή προπαγάνδα ότι ο Φλώρος αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευοπούλου. Μιλάμε για ψέμα που απευθύνεται φυσικά σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τους όρους αποφυλάκισης για λόγους υγείας. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία. 

Σημασία έχει όμως ότι ο Φλώρος αποφυλακίστηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ασχέτως εάν έκανε χρήση του νόμου που ψηφίστηκε το 2010.

Και για αυτό ΕΡΩΤΟΥΜΕ την Κυβέρνηση, ΓΙΑΤΙ ενώ κυβερνά εδώ και τρεισήμισι χρόνια, δεν έκανε εξεταστική για το σκάνδαλο της Energa, στο οποίο ενδέχεται να υπάρχουν πολιτικοί άμεσα εμπλεκόμενοι. 

Όφειλε να υπερασπίσει το δημόσιο συμφέρον με κάθε τρόπο και κάθε κόστος. Ακόμα κι αν αυτό πιθανό να συνιστούσε παρέμβαση στη δικαιοσύνη. 

Κυρίως όμως, όφειλε να προασπίσει σύγχρονους ήρωες όπως ο δικηγόρος του Δημοσίου Αντωνόπουλος ο οποίος έφαγε μια σφαίρα στα μούτρα επειδή δεν δέχτηκε να πάρει μαύρο χρήμα και να τους κάνει τα χατίρια. 

Αναμένουμε απάντηση……..

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here