Λαμία: Έπιασαν τον «εγκληματία» Αντιδήμαρχο γιατί μάζευε σκουπίδια!

0
183

«Θα συνεχίσω να μαζεύω σκουπίδια για να προστατέψω την δημόσια υγεία. Εάν είναι έγκλημα να πληρώσω. Πάντα αναλαμβάνω τις ευθύνες για τις πράξεις μου…»…..είπε στο LamiaReport o Αντιδήμαρχος Γιώργος Λάμπρου.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σε αυτόν τον τόπο. Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων Γιώργος Λάμπρου συνελήφθη απόψε και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας γιατί βοηθούσε στη συγκομιδή των σκουπιδιών.

Όπως είναι γνωστό αυτό το μεταβατικό διάστημα, μετά την απόλυση των συμβασιούχων, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα σκουπίδια στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή.

Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας όλο αυτό το διάστημα βοηθάει όσο μπορεί και μαζί με τους λίγους μόνιμους υπαλλήλους που έχουν απομείνει μαζεύει σκουπίδια.

Μάλιστα λίγες ημέρες πριν τον είχαμε πετύχει πάνω στο απορριμματοφόρο δείτε εδώ και εδώ.

Κάποιους όμως τους ενόχλησε αυτή η εικόνα και έτσι απόψε «έδωσαν» τον αντιδήμαρχο στην αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι οδηγούσε το απορριμματοφόρο που επέστρεφε από την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Ο Αντιδήμαρχος «εγκληματίας» οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο γύρω στις 9:30' απόψε όπου παραμένει μέχρι αυτή την ώρα.

Άντε και στο αυτόφωρο για να τον καταδικάσουμε και να πατάξουμε το έγκλημα στην πόλη.

Υ.Γ. Στη 1:00' μετά τα μεσάνυχτα με εντολή Εισαγγελέα ο Αντιδήμαρχος αφέθηκε ελεύθερος και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here