Μάχαιραν έδωσαν «βίντεο» θα λάβουν!!

0
255

Σεισμικές θα είναι οι αποκαλύψεις τις ημέρες και τις εβδομάδες που έρχονται από την κρατική συνωμοσία τουλάχιστον δύο κυβερνητικών στελεχών και πλειάδας κρατικών λειτουργών του χώρου της Δικαιοσύνης……αν θεωρήσουμε ως γεγονότα όσα καταμαρτύρησε ο άριστος νομικός Π. Μπαλτάκος πρώην γ.γ. του υπουργικού συμβουλίου και στενότατος συνεργάτης του Α. Σαμαρά επί 30 χρόνια, στην γνωστή συνομιλία του με τον Η. Κασιδιάρη.

Υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες όχι μόνο κυβερνητικών στελεχών και πλειάδας βουλευτών με στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στα οποία οι πρώτοι ομολογούν πρόκειται περί συνωμοσίας, αλλά και συνομιλίες του υπουργού Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου στα οποία δίνει «οδηγίες» για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να χειριστούν την υπόθεση οι ανακριτές, όπως αναφέρει ο Η. Κασιδιάρης.

Πρόκειται για την εξέλιξη μιας υπόθεσης που από την πρώτη ημέρα που ξέσπασε με τις συλλήψεις του γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου Ν. Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων βουλευτών έχει πληγώσει την δημοκρατία, έχει προκαλέσει ήδη τον θάνατο δύο στελεχών του κόμματος του Γ. Φουντούλη και του Μ. Καπελώνη και πλέον ως αρχαίο δράμα, οδεύουμε προς την κορύφωσή του.

Oπως είναι σε θέση να γνωρίζει το www.defencenet.gr τα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα έχουν «πάρει το δρόμο τους» και τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την δημοσιοποίησή τους, ακόμα και αν συμβούν «ατυχήματα» τύπου Φουντούλη και Καπελώνη στους βουλευτές και τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Και οι γνωρίζοντας το περιεχόμενό τους διαβεβαιώνουν ότι «Η συνομιλία Κασιδιάρη-Μπαλτάκου αποκαλύπτει πολύ σημαντικά και κρίσιμα στοιχεία, αλλά έρχονται ντοκούμεντα πολύ ισχυρότερα και με ακόμα μεγαλύτερο πολιτικό βάρος»!!

Τέτοια στοιχεία που ήδη ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δια του εκπροσώπου του Η. Κασιδιάρη μιλούν με βεβαιότητα για εδώλιο ειδικού δικαστηρίου για τους «επίορκους» – όπως τους χαρακτηρίζει – υπουργούς…..

Το θέμα είναι ποια θα είναι η επίδραση αυτών των αποκαλύψεων στο γενικότερο πολιτικό σκηνικό.

Από όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αναφορικά με το περιεχόμενο αυτών των ντοκουμέντων πολύ δύσκολα οι κάλπες των εθνικών εκλογών δεν θα στηθούν!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here