ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ».

0
239

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση «Υποδοχής Νέων Μελών», που διοργάνωσε η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ στον κήπο της Βίλα Κώστα στη Νέα Ερυθραία την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

Η συμμετοχή νέων και παλαιών μελών ήταν μαζική. Ως γνωστόν μετά την  διαδικασία εκλογής προέδρου, στις 15 Μαΐου,  ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι το μεγαλύτερο Ελληνικό  κόμμα αριθμώντας 172.000 μέλη!!!

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ,  Στάθης Γρίβας και παρεμβάσεις έκαναν  ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής,  πρώην Υπουργοί, Βουλευτές,  Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς επίσης και εκπρόσωποι της νεολαίας.

Συγκεκριμένα παρούσες και παρόντες ήταν οι βουλευτές:

Νίκος Βούτσης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Ευκλείδης Τσακαλώτος,  Πάνος Σκουρλέτης και Κώστας Ζαχαριάδης.

Επίσης παρεμβάσεις έκαναν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος:

Αννέτα Καββαδία, Ελένη Αυλωνίτου, Δημήτρης Χατζησωκράτης, Δημήτρης Σακελλάρης, η Γραμματέας Νεολαίας Βόρειας Αθήνας Άσπα Μουσουλίδη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Μπαλάφας, και η Δημοτική Σύμβουλος Κηφισιάς Αγγελική Παπάζογλου,  επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κοινωνία Παρούσα.

Όλοι οι ομιλητές υπογράμμισαν ότι οι χώρα βαδίζει εκλογές τονίζοντας ότι σύντομα η Κυβέρνηση Μητσοτάκη θα αποτελεί παρελθόν για τη χώρα. Στόχος του κόμματος είναι μια νέα προοδευτική κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με συζήτηση μεταξύ των παρευρισκόμενων με φαγητό και μουσική στον ωραίο κήπο της Βίλα Κώστα, ολοκληρώθηκε δε τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here