«Μακιαβελικά χτισμένη η Επικοινωνιακή Πολιτική Μητσοτάκη» καθηγήτρια εγκληματολογίας στο Université Paris-Saclay κάνει με τα κρεμμυδάκια τον Χρυσοχοΐδη.

0
539

Η κ. Nατάσα Τσουκαλά Καθηγήτρια εγκληματολογίας Paris Saclay για το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Συναθροίσεων 4k Μιχάλης Χρυσοχοΐδης:

«Το νέο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Συναθροίσεων-Τι αλλάζει Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε στην καθιέρωση ενός νέου modus operandi, το οποίο προβλέπει την αξιολόγηση σε διαβαθμισμένη κλίμακα της επικινδυνότητας μιας συνάθροισης, που αποτελεί και την καρδιά του συστήματος, καθώς «στη βάση της αξιολόγησης καταρτίζονται τα επιχειρησιακά σχέδια».

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παρουσίασε, την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021, στη διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου, το νέο «Αντισυνταγματικό» Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης των Δημοσίων Υπαίθριων Συναθροίσεων, το οποίο χαρακτήρισε ως το πρώτο δημόσιο βήμα των αλλαγών που θα γίνουν και θα οδηγήσουν την Αστυνομία στον 21ο Αιώνα…

Υ.Γ. Προσοχή! Κάμερες, drones, βία και προληπτική λογοκρισία.

Ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παρουσίασε το ευφάνταστο και αυταρχικό όραμά του.

  • Κάθε συνάθροιση θα πρέπει να δηλώνεται από τον «διοργανωτή» της σε ηλεκτρονική πλατφόρμα, με τα στοιχεία του TAXIS.
  • Στο όνομα της «προστασίας» και στα χνάρια του Εμ. Μακρόν προσπαθεί να επιβάλει περιορισμούς στα δημοκρατικά δικαιώματα και στον ρόλο του Τύπου.

Λίγο πριν ακουστεί η κλαγγή των αστυνομικών κλομπ και γίνει χρήση χημικών στους διαμαρτυρόμενους φοιτητές της πλατείας Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη για την πανεπιστημιακή αστυνομία, πραγματοποιήθηκε χθες διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να παρουσιαστεί το νέο σχέδιο αστυνόμευσης και καταστολής των διαδηλώσεων, στο οποίο δόθηκε ο…ευφάνταστος τίτλος «Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης των Δημοσίων Υπαίθριων Συναθροίσεων».

Η φιλοσοφία του Σχεδίου Χρυσοχοΐδη είναι ότι κάθε διαμαρτυρία θεωρείται οιονεί αδίκημα!

Σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν, κάθε συνάθροιση θα πρέπει να δηλώνεται από τον διοργανωτή της – με τα στοιχεία του στο TΑXIS – στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα, για την οποία συνάθροιση θα ορίζεται και ο αστυνομικός διαμεσολαβητής! Πριν διαλυθεί με χρήση βίας μια συνάθροιση, οι αστυνομικές δυνάμεις θα υποχρεούνται να…ειδοποιούν τους συγκεντρωμένους για την επικείμενη επίθεσή τους.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here