Μηταράκης: Το Μεταναστευτικό ο μεγαλύτερος Εργοδότης, αν δεν υπήρχαν εκατοντάδες προσλήψεις που κάναμε οι νέοι θα είχαν φύγει από τον Έβρο.

0
463

Κάποιος θα πρέπει να τον μαζέψει…έχει ξεφύγει!

Ακολουθεί απόσπασμα συνέντευξης στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Secret, με τον Παναγιώτη Τζένο, του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σχετικά με την νέα  δομή στην περιοχή Φυλάκιο του Έβρου…

«Εγώ είδα στον Έβρο μια αγωνία των Εβριτών για το μέλλον του Έβρου το οποίο τελικά δεν έχει σχέση με το Φυλάκιο. Είδα ανθρώπους οι οποίοι ζουν στα σύνορα βλέπουν τη δημογραφική κατάρρευση, να φανταστείτε ότι πλέον το μεταναστευτικό είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης του Έβρου.

Αυτό όμως δείχνει ένα δυσάρεστο. Δείχνει ότι αν δεν υπήρχαν οι εκατοντάδες προσλήψεις που κάναμε φέτος τα νέα παιδιά θα είχαν φύγει από τον Έβρο.

Αυτό δεν είναι αναπτυξιακό μοντέλο βέβαια, δεν είναι αναπτυξιακό μοντέλο το δημόσιο να προσλαμβάνει σύνορο-φύλακες και υπαλλήλους στα ΚΥΤ αλλά η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα είναι πολύ πιο βαθύ»…ανέφερε ο Υπουργός.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Νότη Μηταράκη στα Παραπολιτικά 90,1 ΕΔΩ……. και τα συμπεράσματα δικά σας….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code