Μυστικές δημοσκοπήσεις: Δείχνουν ενίσχυση του δικομματισμού -Πού βρίσκονται τα μικρότερα κόμματα.

0
232

Ενίσχυση του δικομματισμού δείχνουν, σύμφωνα με πληροφορίες της «aftodioikisi.gr», οι πρώτες δημοσκοπήσεις του Σεπτεμβρίου, λίγο πριν τα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ορισμένες από αυτές που επρόκειτο να δουν το φως της δημοσιότητας, κυριολεκτικά «θάφτηκαν». 

Κι αυτό γιατί πολλοί περίμεναν ότι μετά την τραγωδία στο Μάτι, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα καταποντίζονταν, πράγμα όμως που δεν συμβαίνει: Το αντίθετο: Το κυβερνόν κόμμα φαίνεται ότι όχι μόνο κρατάει αλλά και πολλές περιπτώσεις αυξάνει τα ποσοστά του, κάτι που παρατηρείται και με τα ποσοστά της ΝΔ, η οποία υπό προϋποθέσεις φτάνει ακόμη και στην αυτοδυναμία.

Στη μάχη για την τρίτη θέση και την διερευνητική εντολή αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία, καθοδική τάση παρατηρείται στα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ, ενώ σταθερή είναι η ΧΑ και ανοδικό το ΚΚΕ. 

Με την είσοδο στη Βουλή παλεύουν, με περισσότερες πιθανότητες, οι ΑΝΕΛ και λιγότερες η Ένωση Κεντρώων, ενώ όλα δείχνουν ότι τα ποσοστά του Ποταμιού έχουν έντονη καθοδική πορεία.

Τέλος, σε ορισμένες μετρήσεις, το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου «Πλεύση Ελευθερίας», εμφανίζεται ακόμη και με δυναμική εισόδου στη Βουλή!……

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here