Ο Μητσοτάκης δεν ξέρει πως να ξεφορτωθεί το τρίο της συμφοράς.

0
332

Όχι ότι ο Μητσοτάκης είναι καλύτερος ή πιο ικανός. Εξάλλου αν ήταν στοιχειωδώς ικανός δεν θα τους τοποθετούσε στην ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

 

Όμως, άνθρωποι που αγαπάνε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας προσπαθούν να τον πείσουν να ξεφορτωθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα την τριάδα της συμφοράς δηλαδή τους Νίκο Ρωμανό, Κώστα Κυρανάκη και Σοφία Ζαχαράκη που με την παρουσία τους προσφέρουν ξεκαρδιστικές στιγμές στον ελληνικό λαό.

Με λίγα λόγια γελάει ο κόσμος μαζί τους και κλαίνε με μαύρο δάκρυ οι φανατικοί νεοδημοκράτες.

Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως και ο ίδιος πρόεδρος της ΝΔ έχει αντιληφθεί πλέον ότι τα παιδιά δεν κάνουν για τις θέσεις και τους ρόλους που τους έχει αναθέσει. 

Οι διαρκείς γκάφες τους έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα την ηγεσία της ΝΔ, ενώ σε όλα τα πάνελ της πολιτικής αντιπαράθεσης γίνονται βορά στους αντιπάλους.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ο απόλυτος διασυρμός της Σοφίας Ζαχαράκη ακόμη και από ΜΜΕ που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία, μιας και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΝΔ έδειξε να αγνοεί τα στοιχειώδη σε ζητήματα λειτουργίας της Δικαιοσύνης, ενώ ταυτόχρονα έδωσε ρεσιτάλ κατασυκοφάντησης ενός δημοσιογράφου, του Κώστα Βαξεβάνη. 

Δεν είναι τυχαίο πως στελέχη της ΝΔ ζητούν να μην εμφανιστεί ξανά σε τηλεοπτική εκπομπή η Σοφία Ζαχαράκη.

Ο Κυρανάκης από την άλλη τις προάλλες διασύρθηκε κι εκείνος αφού αποδείχθηκε πως δεν μπορεί να διαβάσει ούτε ένα διάγραμμα, ενώ τον Ρωμανό, επειδή δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο πιο χρήσιμο, τον έχουν αφήσει να παίζει με τα σόσιαλ μίντια, χωρίς επιτυχία βέβαια.

Ο Μητσοτάκης από την πλευρά του θέλει να απομακρύνει αυτά τα τρία πρόσωπα με όσο πιο βελούδινο τρόπο γίνεται, ώστε να μην ξεσπάσει ντόρος για τις λανθασμένες επιλογές του. Η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα αφού δρομολογούνται ριζικές αλλαγές στην επικοινωνιακή ομάδα της ΝΔ.

Υ.Γ. Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μάθει κάποια στιγμή ο κόσμος πως τοποθετήθηκαν τα τρία αυτά πρόσωπα στις θέσεις τους, αλλά αυτό θα το αποκαλύψουμε σε άλλο επεισόδιο. 

Υ.Γ.1. Η Σπυράκη, ως άλλη Ηρωδιάς, ζητά τις κεφαλές των Κυρανάκη-Ρωμανού-Ζαχαράκη!

Δικαιωμένη με τις τελευταίες εξελίξεις στο εσωτερικό της ΝΔ νιώθει η Μαρία Σπυράκη καθώς από την πρώτη μέρα δεν ήθελε ούτε να τους βλέπει.

Ούτε καλημέρα δε λέει μαζί τους. Τώρα με τις τελευταίες εξελίξεις βρήκε την ευκαιρία και ζητά από τον Μητσοτάκη να τους αποκεφαλίσει.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here