«ΟΙ ΔΕΚΑ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ»…του Παναγιώτη Αποστόλου-Πολιτικού αναλυτή-Αρθρογράφου.

0
437

Από τη δημιουργία του Κόσμου, ο Θεός δημιούργησε τον Άνθρωπο – κατ΄ εικόνα και ομοίωση – προκειμένου να διαιωνίσει το ανθρώπινο γένος και να διαχειριστεί την Ζωή των άψυχων και έμψυχων όντων επί αυτού, και εννοείται όλου του γήινου περιβάλλοντος…

Όταν ο Λαός όμως ταλαιπωρείται από ηγέτες μωροφιλόδοξους, σατράπες και αγνώμονες προς το Θείο πρόσταγμα, ο Θεός στέλνει κάποιον «Μωυσή»  για να ρυθμίσει τα προβλήματα του ανθρώπου, γιατί υποτίθεται (ο Μωυσής)  μπορεί να νουθετήσει ακόμη και έναν «Φαραώ»!

Αλλά μπορεί ενδεχομένως κάποιος «Φαραώ», παρακάμπτοντας τον Θεό, να θέλει να γίνει εκείνος Θεός και να δίνει δικές του, όχι δέκα εντολές, αλλά δέκα πληγές στον δυστυχούντα λαό του (του Φαραώ), εξ αποτελέσματος της αυταρέσκειάς του, της μωροφιλοδοξίας του, του σατραπισμού του!

Τότε ο λαός περιμένει τον «Μωυσή» του!

Στις ημέρες ωστόσο δεν έχει εμφανιστεί ακόμη αυτός ο «Μωυσής» για να μας απαλλάξει από τον σύγχρονο «Φαραώ» και τις πληγές του, που καταστρέφουν τον λαό μας;

Ο οποίος με την ονείρωξη της «μεγάλης επανεκκίνησης», επέφερε στο λαό πληγές που καθίστανται αγιάτρευτες!

Αλλά ας επικεντρωθούμε καλύτερα, στις πιο σημαντικές-γιατί υπάρχουν κι άλλες-πληγές του Σύγχρονου «Φαραώ»:

Εκδίωξε τον πιστό λαό από την Εκκλησία του Θεού…

Ίσως για τους περισσότερους από εμάς, ο ρόλος της Εκκλησίας στο σημερινό γίγνεσθαι να προκαλεί ερωτηματικά, για τις πραγματικές προθέσεις του υπηρετούντος Κλήρου, πλήρως υποταγμένου στο πολιτειακό δρώμενο, δηλαδή τις προθέσεις του ώστε να εξυπηρετεί επιταγές εξισωτικές με παρά-θρησκευτική προπαγάνδα, αντί να ενεργεί ως ομοιογενές σύνολο, ως «Εκκλησία της Χριστιανικής θρησκείας», μόνης επίσημα αναγνωρισμένης  από το Σύνταγμά μας!

Έτσι οι πιστοί  «εκδιώχτηκαν» από την Εκκλησία του Θεού, με εντολή του σύγχρονου «Φαραώ» και την συμμετοχή των «Φαρισαίων» ιεραρχών!

Του απαγόρευσαν του πιστού λαού την συμμετοχή του στα Θεία Πάθη του Θεανθρώπου Χριστού και στην Αγία Του Ανάσταση! Του απαγόρευσαν την λιτανεία και περιφορά της Παναγίας του και των Αγίων της Πίστης μας!

Του απαγόρευσαν την Θεία Κοινωνία που εξαγνίζει την ψυχή και το σώμα του! Του απαγορεύουν την προσέλευση στους Ιερούς Ναούς για να λειτουργηθεί, να προσευχηθεί, να ανάψει ένα κεράκι!

Τώρα του ζητούν για να συμμετέχει στον εορτασμό των Χριστουγέννων και του νέου Έτους να τηλεφωνεί πρώτα, για να διαπιστωθεί ότι δεν είναι υπεράριθμος στο Ναό του Θεού του!

Παταγώδης αποτυχία της υγειονομικής κρίσης…

Στην αντιμετώπιση του Covid-19 κυριάρχησε μια διχαστική πολιτική της κοινωνίας, αφού ο Σύγχρονος «Φαραώ» την χώρισε σε πειθαρχημένους πολίτες και δήθεν απείθαρχους, που τους ονόμασε αρνητές, επειδή αυτοί θεωρούν ότι είναι κυρίαρχοι του σώματός τους και εναντιώνονται στην φασιστικού τύπου υποχρεωτικότητα!

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here