ΟΙ δηλώσεις του Γ. Μπουτάρη που πυροδότησαν την «απαράδεκτη» επίθεση σε βάρος του: «Χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες»!

0
221

Επειδή πολλές φορές η υποκρισία περισσεύει σε αυτή την χώρα, ειδικά μεταξύ των πολιτικών και ορισμένων συστημικών ΜΜΕ, αυτοί που σήμερα καταδικάζουν την επίθεση στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη από μερίδα πολιτών χθες στην Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων στην Θεσσαλονίκη, ας δουν και τις κατά καιρούς προκλητικές δηλώσεις του κατά των Ποντίων.

Σαφώς καταδικαστέα η βία που ασκήθηκε στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, όπως και γενικότερα η βία που ασκείται στον οποιονδήποτε, αλλά περιμένουμε από αυτούς που καταδίκασαν την επίθεση κατά του Δημάρχου της Θεσσαλονίκης, να καταδικάσουν και τις ακόλουθες δηλώσεις του Γ. Μπουτάρη.

Ο 76χρονος Γ. Μπουτάρης επιμένει να αναλάβει το Υπουργείο Πολιτισμού τον έλεγχο των πέντε κτηρίων της Θεσσαλονίκης που χρονολογούνται από την οθωμανική περίοδο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αποκατάσταση των χώρων και το άνοιγμά τους στο κοινό θα συμβάλει στην προώθηση της ξεχασμένης οθωμανικής ιστορίας.

Εκτός από την αποκατάσταση των αντικειμένων της οθωμανικής περιόδου ο κ. Μπουτάρης, προβλέπει το άνοιγμα ενός ειδικού Μουσείου Ισλαμικής Τέχνης με την οποία θα τονίζεται το παρελθόν των Ελλήνων και των Τούρκων.

Δείτε και κρίνετε τον Δήμαρχο Θεσσαλονικέων κ. Γιάννη Μπουτάρης που ευρισκόμενος στην «Concordia Summit», που έγινε στην Αθήνα…..λέει χαρακτηριστικά: 

«I don't give a shit if he killed many Greeks or whatever» ή «Χέστηκα εάν σκότωσε ο Κεμάλ Έλληνες ή όχι»!……

Δείτε ΤΟΝ και τα συμπεράσματα δικά σας:

{videobox}ToBEPGPbmME{/videobox} 

Υ.Γ. Ο Κυριάκος Βελόπουλος δικαιολογεί την επίθεση στον Μπουτάρη στον Αυτιά (ΣΚΑΪ, 20/5/18).

{videobox}UJheuEW9Qfc{/videobox}

Υ.Γ.1. Οι Τούρκοι στηρίζουν τον Γ. Μπουτάρη και οι υποστηρικτές του προκαλούν οργανώνοντας συγκέντρωση συμπαράστασης. 

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here