Οι εκκαθαρίσεις στα media Μαρινάκη προβληματίζουν τη ΝΔ.

0
294

Βαρύ κλίμα επικρατεί στα media της Altero Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τις μαζικές απολύσεις σε «Βήμα», «Νέα» και στα διαδικτυακά μέσα του ομίλου.

Απολύσεις που το τελευταίο μόνο δίμηνο ξεπερνούν τις 20 με τους εργαζόμενους να βρίσκονται επί ποδός καθώς ουδείς γνωρίζει τι του ξημερώνει και εάν την επομένη θα έχει δουλειά.

Ταυτόχρονα όλοι προσπαθούν να καταλάβουν ποια είναι η……στρατηγική Μαρινάκη ο οποίος, από ότι φαίνεται, αντί να ενισχύσει τα ιστορικά φύλλα, που αγόρασε προ έτους, προχωρά στην απαξίωσή τους. 

Τα σωματεία παρακολουθούν απαθή και περιορίζονται σε…….καταγγελτικές ανακοινώσεις χαρακτηρίζοντας απαράδεκτες τις εξελίξεις στον όμιλο Alter Ego – και πέραν τούτου ουδέν.

Την ίδια ώρα, όπως γράφει η εφημερίδα "Νέα Σελίδα", o αναβρασμός και το κλίμα ανασφάλειας που επικρατεί στα στον πάλαι ποτέ πανίσχυρο μιντιακό όμιλο προβληματίζει και την Πειραιώς. 

«Βλέπετε, είναι τέτοιος ο εναγκαλισμός των Μέσων, που ελέγχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τη Νέα Δημοκρατία που κάθε κλυδωνισμός σε αυτά έχει αντίκρισμα και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ιδίως από τη στιγμή που επιδιώκει το «χτίσιμο» ενός ισχυρού μπλοκ φίλα προσκείμενων ΜΜΕ»……..γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here