Ο βρώμικος πόλεμος Μητσοτάκη σε Καραμανλή-Μεϊμαράκη.

0
410

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ «ΚΩΜΙΚΑ» ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΜΙΖΑΣ ΜΕ……ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ!!

Ο Μητσοτάκης θεωρεί μιζαδόρους Μεϊμαράκη, Λιάπη και Βουλγαράκη παρά το ότι αποδείχτηκε πως δεν υπήρξε ουδεμία εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τα ιστορικά στελέχη της παράταξης όταν είδαν επίσημη ανακοίνωση του κόμματος Μητσοτάκη που ζητά εξηγήσεις από την κυβέρνηση, στην ουσία όμως αποδέχεται ως αληθείς τις καταγγελίες κατά Μεϊμαράκη κλπ για ξέπλυμα μαύρου χρήματος!

Ο Μητσοτάκης λοιπόν σε αντίθεση με την κυβέρνηση, πιστεύει ότι υπάρχει έδαφος για την εν λόγω υπόθεση, παρότι η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί, άρα μπορούσε να ζητηθεί αμοιβή από τον καταγγέλλοντα.

Όμως ο Μητσοτάκης γνωρίζει πολύ καλά ότι ο συγκεκριμένος νόμος που ορίζει την απόδοση αμοιβής, δεν έχει τεθεί σε ισχύ (κακώς κατά την γνώμη μας) , άρα ουδείς μπορεί να διεκδικήσει, πολλώ δε να υποσχεθεί τέτοια αμοιβή ζητώντας μάλιστα και μίζα.

Άρα ο Μητσοτάκης ενώ γνωρίζει, σηκώνει το θέμα επίτηδες, με μοναδικό στόχο να παρουσιάσει ως «ενόχους» Μεϊμαράκη, κυβέρνηση και περιβάλλον Καραμανλή.

Αυτό επιβεβαιώνει την αποκάλυψη μας ότι ο Μητσοτάκης θέλει να μετατρέψει την παράταξη σε προσωπική εταιρεία, μόνο και μόνο για να έχει μια στέγη που δεν θα του την στερήσει κανείς.

Να μετατρέψει δηλαδή τη ΝΔ σε ΛΑΟΣ. 

Υ.Γ. ΑΠΟΡΙΑ – Που βρίσκουν τόσα εκατομμύρια για να πληρώνουν διαφημίσεις εναντίον του Καραμανλή; Με εντολή Μητσοτάκη και θαλασσοδάνεια;

Υ.Γ.1. Σχέδιο πολιτικής εξόντωσης κατά του Κώστα Καραμανλή, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

{jcomments on} 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here