Ο Άρης Πορτοσάλτε Επιβεβαιώνει: Αν δεν είχε μεσολαβήσει ο Πολάκης, σήμερα θα πεθαίναμε σαν τα σκυλιά στους δρόμους.

0
391

Εξαιρετικά σημαντική η δήλωση του Άρη Πορτοσάλτε πριν από λίγο στο Twitter. Μία δήλωση που προαναγγέλλει συνέχεια των μεταρρυθμίσεων σαν αυτές που έκανε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου αποδυναμώνοντας το εθνικό σύστημα υγείας, με κλείσιμο νοσοκομείων και παύση προσλήψεων υγειονομικών λειτουργούν.

Εάν λοιπόν δεν είχαν μεσολαβήσει τέσσερα χρόνια με Πολάκη, σήμερα λόγω αυτών των «μεταρρυθμίσεων», θα πεθαίναμε στους δρόμους σαν τα σκυλιά. Θυμάστε τον Άδωνη Γεωργιάδη που ούρλιαζε ότι δεν θέλει να του κλέψει την δόξα η τρόικα για τις απολύσεις γιατρών;

Φανταστείτε λοιπόν το εφιαλτικό σενάριο να έμειναν άλλα τέσσερα χρόνια και να ολοκληρώνουν τις περιβόητες «μεταρρυθμίσεις» στην υγεία. Ακόμα και αυτοί που έχουν λεφτά για να πάνε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, θα πήγαιναν άκλαυτοι, Αφού ακόμα και σήμερα όλοι προστρέχουν στα δημόσια νοσοκομεία για να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό.

Μεσολάβησε λοιπόν ο Πολάκης για να ανασυγκροτήσει το ΕΣΥ, αντί να βάλει κι αυτός το χέρι στο μέλι και να κάνει πλούσιους τους βαρόνους της ιδιωτικής περίθαλψης. Εάν είχε κάνει το αντίθετο, σήμερα θα ψοφάγαμε στα πεζοδρόμια, αλλά συγκεκριμένα ΜΜΕ θα τον αποθέωναν. Επιλογές είναι αυτές.

Ένα Μεγάλο Μπράβο όμως στον Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος με την ειλικρίνεια που τον διακρίνει, αποκαλύπτει πως τα παλαμάκια σε γιατρούς και νοσηλευτές ήταν στην πραγματικότητα φάσκελα. Για να μην πούμε τίποτα χειρότερο.

Νεοφιλελεύθεροι, μέχρι να σκάσει το πρόβλημα. Μετά με δάκρυα στα μάτια εκλιπαρούν το κράτος να τους σώσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here