Ο Διαγωνισμός Σκάνδαλο για την σίτιση των Μεταναστών!…του Άρη Σπίνου.

0
441

Τα 800.000.000, η CVC ο Παπανικολάου, ο Βαβουράκης και…ο Εισαγγελέας που περιμένει στην γωνία.

Με το μεγάλο Σκάνδαλο Μαμούθ που αφορά την 8ετη σύμβαση αξίας 800.000.000 ευρώ (και βλέπουμε!), δεν θα αργήσει η ώρα που ο εισαγγελέας θα αρχίσει να στέλνει κλήσεις.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι μέχρι σήμερα ο διαγωνισμός γινόταν ανά 6 μήνες και με παράταση άλλους 6. Το κόστος ήταν 30.000.000 ευρώ ετησίως και αφορούσε την σίτιση 17.000 μεταναστών.

Ως δια μαγείας αυτός ο διαγωνισμός γίνετε για 4 χρόνια (!) με δικαίωμα παράτασης άλλα 4 και για την σίτιση 41.000 μεταναστών και κόστος 102.000.000 + ΦΠΑ!

Η πιάτσα βοά ότι ο διαγωνισμός θα καταλήξει στην εταιρεία «ΓΕΥΣΙΝΟΣ» του Βαβουράκη. Ο Βαβουράκης είναι φίλος με τον  Θανάση Παπανικολάου, ο οποίος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Vivartia, η οποία βρίσκετε υπό το κέλυφος της CVC που αγοράζει στην Ελλάδα κοψοχρονιά τα «φιλέτα».

Μεταξύ των οποίων και την κερδοφόρα Εθνική Ασφαλιστική που αγόρασε με 400 περίπου εκάτ ευρώ και θα τα δώσει εν πορεία! Όταν ο Βαβουράκης της «ΓΕΥΣΙΝΟΣ» πάρει την δουλειά, η εταιρεία του θα πουληθεί στην CVC έναντι μερικών εκ. ευρώ, μαζί με το χρυσοφόρο συμβόλαιο των 800.000.000 ευρώ. Έτσι γίνονται οι δουλειές.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Πολλά τα εκατομμύρια, πολλές οι καταγγελίες, και ένα μεγάλο ερώτημα: Πως είναι δυνατόν ο διαγωνισμός για την σίτιση μεταναστών να γίνεται σε επίπεδο τετραετίας, ενώ η Κυβέρνηση ισχυρίζεται πως ήρωες έχουν τελειώσει. Πως είναι δυνατόν αντί του εξαμήνου που γινόταν μέχρι σήμερα, να έχουμε διαγωνισμό 4 + 4 χρόνια; Λογικό λοιπόν να υπάρχουν καταγγελίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here