Ο Μητσοτάκης, το Ναζιστικό Τάγμα Αζόφ, και οι…«Σκιές».

0
309

Με μαγνητοσκοπημένο μήνυμα που έδωσε στη δημοσιότητα μετά το τέλος της Ομιλίας του Ζελένσκι στην Ελληνική Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να πλέξει το εγκώμιο του Προέδρου της Ουκρανίας, αλλά την ίδια στιγμή δεν έκανε κανένα απολύτως σχόλιο για την τοποθέτηση του στρατιώτη του Ναζιστικού Τάγματος Αζόφ.

Αυτούς στηρίζει το ΝΑΤΟ και εξοπλίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης! (Αφιέρωμα στο Σύνταγμα Αζώφ) – Κανένα ζόρι

«Σκιές» μάλιστα δημιουργούνται και για τον χρόνο του πρωθυπουργικού μηνύματος, το οποίο αναρτήθηκε στον επίσημο πρωθυπουργικό λογαριασμό λίγη ώρα μετά την τοποθέτηση του ναζιστή στρατιώτη ενώπιον της Βουλής και ενώ είχε ήδη ξεσπάσει πολιτική θύελλα, με τις αντιδράσεις να μην αφορούν αποκλειστικά τα κόμματα της αντιπολίτευσης τα οποία βρίσκονται στα «κάγκελα» εξαιτίας της ομιλίας του στρατιώτη του Ναζιστικού Τάγματος αλλά να δημιουργούν ισχυρούς τριγμούς στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος, με τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να κάνει λόγο για «μεγάλο λάθος».

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του συγγραφέα, λογοτέχνη και μεταφραστή Νίκου Σαραντάκου:

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εν λόγω μήνυμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μεταξύ άλλων λόγο για «ιστορική συνεδρίαση της Βουλής των Ελλήνων» και αναφέρθηκε στη «βαρβαρότητα του εισβολέα που αποδεκατίζει αμάχους, διαλύοντας τις ζωτικές υποδομές της χώρας».

Ακολούθησε μάλιστα ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο παρά την κατακραυγή για την παρουσία του στρατιώτη του διαβόητου ακροδεξιού τάγματος,  έφτασε στο σημείο να  νομιμοποιήσει το διαβόητο ακροδεξιό παραστρατιωτικό σώμα με τον ισχυρισμό ότι «είναι πλήρως ενταγμένο στον Ουκρανικό στρατό»!…

Υ.Γ. Συνεχίζεται το φιάσκο Μητσοτάκη: Μέλος του Ναζιστικού Τάγματος Αζόφ και ο δεύτερος στρατιώτης που μίλησε στη Βουλή.

Συνεχίζεται το φιάσκο του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς και ο δεύτερος ομιλητής που μίλησε στη Βουλή φαίνεται να είναι μαχητής του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Αυγής».

Αναλυτικότερα, το παρακάτω video δημοσίευσε ο Ουκρανός Πρόεδρος Ζελένκσι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Telegram.

Σε αυτό το video ο στρατιώτης φαίνεται να συστήνεται ως «Αναστάσιος», λέγοντας ότι βρίσκεται ανάμεσα στους «αμυνόμενους της Μαριούπολης».

Σύμφωνα με τα όσα φαίνεται να λέει στο video, ο δεύτερος ομιλητής στη Βουλή παραδέχεται ότι υποστηρίζει το Τάγμα Αζόφ καθώς δηλώνει πίστη στις δυνάμεις του, όμως την ίδια στιγμή δεν είναι ακόμα πλήρως γνωστό εάν αποτελεί και μέλος του Νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ.

Τι λέει ο δεύτερος στρατιώτης που υποστηρίζει το Τάγμα Αζόφ.

«Το Τάγμα Αζόφ έχει το κουράγιο να αντιμετωπίσει πολύ ισχυρότερες αντίπαλες δυνάμεις. Έχετε το κουράγιο να έρθετε με ανθρωπιστική βοήθεια για τους πολίτες της Μαριούπολης; Είναι και δικοί σας άνθρωποι. Βοηθήστε να σωθούν!»…ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here