Ο Τσακαλώτος διασύρει τον Μητσοτάκη για την έξοδο από την εποπτεία.

0
207

Με μια δηκτική ανάρτηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχολίασε το χθεσινό μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία, τονίζοντας πως «πανηγύρισε με διάγγελμα για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία που οφείλεται σε όσα κάναμε εμείς πριν 4 χρόνια».

Στην σχετική ανάρτησή του στο facebook ο…παοκτζής Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρεται στη γέννηση του Τζον Κόρφα δηλώνοντας «περήφανος γι’ αυτό μας το κατόρθωμα» για να σχολιάσει ότι ο ίδιος έχει τόση σχέση με τη γέννηση του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ όση έχει ο σημερινός Πρωθυπουργός με την έξοδο της Ελλάδας από την Ενισχυμένη Εποπτεία.

Ειδικότερα ο κ. Τσακαλώτος τόνισε:

Σαν σήμερα γεννιέται ο Τζον Κόρφας, ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό μας το κατόρθωμα, τόσο προσωπικά όσο και συλλογικά.

Τι εννοείτε ότι εγώ δεν είχα καμία σχέση με αυτό; Εδώ ο Μητσοτάκης χθες πανηγύρισε με διάγγελμα για την έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία που οφείλεται σε όσα κάναμε εμείς πριν 4 χρόνια και ήταν συμφωνημένη από τότε. Μάλιστα τότε μας κατηγορούσε!

Τουλάχιστον εγώ, για την γέννηση του Κόρφα δεν είχα βγάλει κουβέντα…

Υ.Γ.1. Για να μην με πείτε κακό άνθρωπο, θα πω ένα μπράβο στην ΝΔ που κατάφεραν να μην εκτροχιάσουν (ακόμα) αυτο που εμείς δρομολογήσαμε.

Υ.Γ.2. Είναι προφανές ότι αποκλείω το ενδεχόμενο το διάγγελμα να έγινε για να αποπροσανατολίσει από το…έλλασον θέμα των παρακολουθήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here