Πάμε για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;;

0
265

Οι πύραυλοι των Κινέζων χτύπησαν τα στενά της Ταϊβάν….

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που σας μεταδώσαμε νωρίτερα για την εκτόξευση δύο βαλλιστικών πυραύλων από την Κίνα προς την Ταϊβάν. Τα πράγματα όμως φαίνεται ότι είναι πολύ χειρότερα.

Ταϊβανέζικα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι δύο βαλλιστικοί πύραυλοι DF-17 που εκτοξεύθηκαν από την Κίνα «πέταξαν» πάνω από το νησί και έπεσαν στα στενά της Ταϊβάν.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ταϊβάν κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να καταδικάσει από κοινού τη στρατιωτική απειλή της Κίνας.

Πρόκειται όντως για ένα ισχυρό μήνυμα από την Κινεζική πλευρά, ότι διαθέτει την στρατιωτική και την αποφασιστικότητα να χτυπήσει ανά πάσα στιγμή.

Υ.Γ. Ο Κινεζικός στρατός ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι πολλαπλοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν στη θάλασσα στα ανοικτά του ανατολικού τμήματος της Ταϊβά και τόνισε ότι όλοι οι πύραυλοι έπληξαν με ακρίβεια τον στόχο τους.

Βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, κάνουν ολόκληρο τον πλανήτη να κρατά την ανάσα του καθώς φέρνουν στη μνήμη τη Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία που ξεκίνησε ελάχιστους μήνες πριν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here