ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ τον Μακρόν! Στείλαμε αίτημα στις ΗΠΑ για τις φρεγάτες «σαπάκια» αδειάζοντας την μοναδική μας σύμμαχο Γαλλία.

0
459

Χαμός χθες το βράδυ με τη διαρροή της είδησης ότι η Ελληνική πλευρά προχώρησε στην αποστολή της «Επιστολής Αιτήματος» (LoR: Letter of Request) στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη στο πρόγραμμα των φρεγατών, καθώς από διαδικαστικής απόψεως, όπως προβλέπεται στις διακρατικές συμβάσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες, η αποστολή του εγγράφου συνιστά εκ των ων ουκ άνευ προϋπόθεση για να ανοίξει η αμερικανική πλευρά επισήμως τα χαρτιά της.

Θυμίζουμε ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ακύρωσε όλες τις παραγγελίες για την συγκεκριμένη φρεγάτα, εκτός όσες ήδη πρόλαβε να παραλάβει και ψάχνει κορόιδα να βγάλει την χασούρα.

Τα πλοία που έχουν παραλάβει οι ΗΠΑ έχουν σοβαρά προβλήματα στο σύστημα πρόωσης, κάτι που τα έχει βγάλει εκτός δράσης, ενώ ως προς την Ελλάδα, στο τομέα της αεράμυνας είναι ίδια με τις Φρεγάτες MEKO που ήδη έχουμε, δηλαδή μια τρύπα στο νερό, καθώς το πρόβλημα μας είναι η αεράμυνα, ενώ είναι χειρότερα από όλα τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού στον ανθυποβρυχιακό πόλεμο γιατί δεν έχει καν σόναρ

Κυριάκος Βελόπουλος: Εξαπατήσατε τον Μακρόν!…

Σύμφωνα με το αμυντικό ιστότοπο «defence-point.gr»ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Πρωτοφανές Ράπισμα στην Κυβέρνηση από τον Γάλλο Πρόεδρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here